Potvrzení účasti ......

Dobrý den, myslíte si, že je blbost dávat k oznámení svatebčanům i kartičku, kde bude text: Prosíme o potvrzení účasti na email ...... V případě jakýchkoliv dotazů nás, prosím, kontaktujte. Děkujeme Monika a Bruno. Jestli bychom se měli na to zeptat osobně při předávání oznámení. Co myslíte? Nebo je to úplná pitomost. Děkuji
Odpovědět
Úplná pitomost to není. My měli takovou tu odpovídací kartičku, co je celkem běžná v anglicky mluvících zemích. Byla to kartička, kde jsme všechny zvali na celý den a noc a každý měl zatrhnout "přijdu", "přijdu s...", "nepřijdu" a poslat nám do určitého data zpět. Nemůžu si to vynachválit, při 150 pozvaných to byl geniální tah a nápad mého teď už manžela. Ušetřilo to spoustu času a ulehčilo organizaci. Je ovšem fakt, že u menší svatby bych to asi řešila osobně.
Odpovědět
Přijde mi, že to ruší slavnostní charakter oznámení. Pokud k němu máte i zvací kartičky na hostinu, napsala bych to tam. Anebo ani to ne a jak říkáš, zeptala bych se osobně. Nám většinou všichni psali hned poté, co oznámení dostali poštou (nedávali jsme osobně všechna oznámení), že děkují a přijdou/omlouvají se a nepřijdou.
Odpovědět
My tohle taky měli, ale všichni se na to vykašlali, takže jsem je stejně musela všechny týden řed svatbou obvolat a obepsat, abych věděla skutečné počty...
Odpovědět
Profilova fotka
Mi rozeslem oznameni s kartickama,kdo dojede,dojede,kdo nedojede,neda se nic delat..jidlo muzem nechat zbalit domu po hostine..je nas 40
Odpovědět
Profilova fotka
My budeme ke každému oznámení pro lidi, které chceme pozvat na hostinu, také přikládat "informace pro svatebčany", hlavně z partnerovy strany jsou přespolní, tak z důvodu přesného počtu osob na oběd a hlavně kvůli rezervaci ubytování. Něco v tom stylu "prosíme o (ne)potvrzení účasti a počtu osob ......
Odpovědět
My takové kartičky neměli. Každý nám dal vědět, popř. jsme to vysondovali přes třetí osobu. Jídla jsme udělali navíc a několik volných židlí by se také našlo.
Odpovědět
Profilova fotka
urcite, taky to budu vyzadovat a to dost dopredu
Odpovědět
já počítám, že to bude vyřešeno formou stránek. Na oznámení budou napsané www stránky a na netu už bude dotazník, kde budou vyplňovat počet osob (v případě rodin může být i víc) a jestli budou jen na večer, či zda chtějí přespat, nebo zařídit odvoz., plus nějaká potravinová omezení. Jen prarodičů se budu muset zeptat ti to asi nepoberou :D
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme spolu s oznámením a klasickou kartičkou - pozváním na svatební hostinu zasílali takový dopis s organizačními informacemi a tam jsme je požádali o potvrzení účasti k určitému datu. Zvolili jsme tuto formu, protože máme také hodně přespolních a dost informací jsme potřebovali předat tak, aby se k nim pak mohli vrátit. Stejně se nám ozvala část lidí a část jsme museli obvolat a doptat se. Tím, že jsme to připojili k dalším organizačním informacím to ale nikomu nijak nevadilo, naopak většina ocenila právě i ten samotný dopis s bližším infem :-) Nezakládali jsme si totiž žádné webovky.
Odpovědět
Profilova fotka
Přidávám se k předchozím zkušenostem. Kamarádka přidávala přesně lísteček s tím, že účast prosí potvrdit na email... Co vím, odepsala jsem jí já plus asi další dva páry a to bylo vše (z celkem cca 50 lidí). My budeme mít oběd v restauraci, kde musíme výběr jídla nahlásit měsíc dopředu. Takže dle toho budeme informovat (asi na webových stránkách)...a kdo si jídlo nevybere, tak nejde :D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?