Ozdoba na svatební dort

Prosím, poradil by mi někdo, jakou ozdobu si dát na svatební dort nahoru? Budu mít třípatrový, potahovaný přírodním marcipánem a zdobený trezírovanou krajkou čistě bílou, okolo každého patra pruh krajky, ale nevím, co nahoru. Nechtěla jsem už tam míchat zdobení ve formě květin a klasické postavičky na dort se mi nelíbí. Nemáte nějaké foto pro inspiraci? Díky
Odpovědět
Asi bych nahoru jako ozdobu už nic nedávala, ale pokud skutečně něco chceš, zkusila bych udělat z krajky nahoru mašli. Je cukrářská hmota na tvoření krajek, takže to jde. A je to čistě bílé. Botku nemám, ale když najdu tak vložím.
Odpovědět
Profilova fotka
@spuldar Záleží v jaké barvě máš svatbu..ale co třeba dát nahoru marcipánovou mašli?
Odpovědět
tak sem to našla, jmenuje se to edible cake lace - šikovn sukrářka by to měla zvládnout, když bude mít šablony a chuť to zkusit. Podle popisu, jak by měl dort vypadat, by to dle mého názoru mohlo fungovat.
Odpovědět
No, paní cukrářka má silikonové formy na krajky (trezírované krajky se tomu myslím říká), přesně, jak jsou na obrázku, ale tvrdí, že ta hmota je hodně plastická a nebude držet tím pádem tvar nahoře na ozdobu třeba ve formě mašle. Tak nevím. Barvu svatby mám prostě jenom bílou, žádnou doplňkovou do toho nemíchám, maximálně odstíny, jako smetanová a podobně. Kdyby to šlo s tou mašlí, bylo by to ideální :-) A nebo ta marcipánová kokarda taky vypadá hezky, zkusím jí to navrhnout, díky .-)
Odpovědět
Profilova fotka
Měli jsme písmena a vypadalo to dobře :-).
Odpovědět
Pokud už budou boky zdobené krajkou, tak nahoře další krajková ozdoba by už podle mně působila přeplácaně. Ta kokarda z marcipánu mi zas přijde taková robustní, ne tak jemná jako ostatní zdobení. Co třeba zapichovací písmena- iniciály.
Odpovědět
No písmena by nebyla špatná, ale co jsem viděla, tak jsou štrasová a my nic se štrasem jiného na svatbě nemáme...
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Bílé růže
Odpovědět
Nejake ruze z marcipanu nebo cukrove hmoty?
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?