"Nahý" svatební dort - vydrží převoz, teplo?

Holky, teď mi cukrářka napsala, že by pro nás nerada pekla "nahý" dortík (tedy bez marcipánu či jiné hmoty..) kvůli možným problémům při převozu. Vezli bychom jej asi 15 km, takže žádnou dálku. Svatba je na začátku září. Jaké máte s těmito dorty zkušenosti? Vydrží převoz, teplo...? Nebo mám volit raději jiný, klasický? Marcipán ani tu potahovou hmotu zrovna nemusím a svatba je v přírodním duchu, venku..Moc díky za rady!
Odpovědět
Profilova fotka
Určitě to vydrží, stačí mít dort dobře vyztužený a před převozem dostatečně vychlazený a tu dvacetiminutovou cestu to zvládne :-), vezla jsem dort i 70 km a vydržel v pohodě.
Odpovědět
@mpavelkova95 Moc díky za radu. Pořád váhám. Paní cukrářka mi nabídla, že jej potře krémem, ale byl by dožluta, to se mi moc nechce...
Odpovědět
Profilova fotka
moje cukrářka říkala, že ten nahý může oschnout, že by ho musela zabalit opatrně, aby ty korpusy neokoraly, My nakonec budem mít trochu potřený jak je na obrázku s kupou ovoce
Odpovědět
Profilova fotka
@martinak83 Pokud máte tvarohový krém, tak může paní cukrářka do té trochy, která se bude mazat okolo korpusu, přidat smetanový pudink. Má sice trochu jinou chuť, ale ta troška tomu dortu nijak neuškodí, dobrý je taky a hlavně drží a je bílý. Mám to odzkoušeno!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?