Ahoj holky, jak měla ukažte vaše nahaté dorty bez potahovky? Nemáme ani jeden rád marcipán a podobné sladké hmoty. Na internetu jsem si našla nějaké foto, ale radši bych slyšela třeba i Vaše zkušenosti. Bduu mít cca 50 lidi.
Já bych chtěla nějaký lehký, s ovocem. Ale uplně nejraději bych měla ta patra oddělaná, nikoli nakládané na sobě. Plus pokud přiložíte vaší cenovku, pro mou představu. Děkuji:)
Já budu mít dort od B-cake (https://www.facebook.com/pg/dortikyBc...), zatím jsem od Báry vyzkoušela jen narozeninový, ale okamžitě bylo rozhodnuto, že ona nám udělá svatební. Budeme mít teda jen malý cca pro 10 osob, pro ostatní budou cupcake, které dělá taky vynikající...co se týče ceny: malý dort okolo 800kč a cupcakes 35-40kč/ks, cena dortu pro 50-60 osob okolo 4tis kč. Náplně dělá z mascarpone a v dortu i na něm je hromada ovoce...a že je opravdu úžasná a její dorty jsou ještě lepší dokazuje i to, že vzápětí po mě si dort objednala na svatbu ještě jedna kamarádka, další o něm uvažuje a z mého okolí se s jejími narozeninovými dorty roztrhl pytel :)
Dobry den, chtela bych Vam nabidnout nase sluzby. Mame velke zkusenosti s nahymi dorty, muzeme se domluvit na individualni ochutnavce dortiku. Dorty rozvazime po Praze a Stredoceskem kraji. Cena naheho dortiku pro 50 lidi by byla cca 5000kc. Podivejte se na nas profil a nevahejte nas kontaktovat :-)
@iregistana My původně taky chtěli "naháče". 2 cukrářky nám ho ale rozmluvily, obě se shodly na tom, že je velká šance že dort oschne. Ačkoliv taky nemáme rádi potahovou hmotu, tak jsme si jí raději zvolili...
@jaruuuu těžko říct. My měli svatbu odpoledne, takže dort dovezla cukrářka před 4 a o půl 8 se už rozdával, takže z téhle stránky posoudit nemohu. Ale já právě taky nemám ráda potahové hmoty a tohle pro nás byla skvělá volba, které určitě nelituji. Někdo zase říká, že se může v teple "pohnout"