Měl jste někdo svatební dort od Hájka v Praze?

Chtěla bych se zeptat jestli nemáte zkušenosti se svatebním dortem od Hájka v Praze? Chtěli bychom jen takový ten ovocný. Ale vůbec nemám představu kolik stojí. Všichni říkají, že to bude určo hodně drahé. Neví kolik tak mohou stát?
Odpovědět
Ahoj ceny dortů mají na netu. Svatební dorty jako takové nedělají. Nevětší, co jsem tam kupovala byl cca za 700,-, ale musela jsem ho objednávat. http://www.ovocnysvetozor.cz/products...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
me nechutnaji,a vzhledove take nic moc.... :D
Odpovědět
Hájek má luxusní dorty! Chuťově jedny z nej :) Bohužel svatební nedělají ...
Odpovědět
Profilova fotka
Světozor je pro mě a pro moje okolí záruka kvality a toho, že člověku bude zaručeně chutnat. Měla jsem od nich několik dortů, ale svatební jsem ještě neviděla se přiznám...leda ho udělat z velkého "obyčejného" a ten bych viděla kolem těch 700 kč :-)
Odpovědět
svatebni nedelaji a pokud jde o dorty od hajka,tak ty same udelate doma,staci dat do slehacky ztuzovac a nahoru nafrkat ovoce :D
Odpovědět
Profilova fotka
@1adriana1 Oni nedelaji jen ty ovocne,nehazela bych jejich vsechny dorty do jednoho pytle:-D Kolikrat jsou lepsi nez nejake predrazene odjinud.Neco je samozrejme prumer.
Odpovědět
@vca prevaha je ovocnych a nebo slehackovych a ve vsem jsou ztuzovace.myslim ze takovy obyc.dort si dokaze udelat skoro kazda doma :D a jeste usetri :D
Odpovědět
Profilova fotka
@1adriana1 Nemáš ráda dorty od Hájka a přijdou ti obyčejné, chápu, ale myslím, že je zbytečný na to upozorňovat 3x :-D
Odpovědět
@limda kdyby sis vsimla,reagovala jsem na odpoved te,co me oznacila... ;-) vadi ti to snad?
Odpovědět
Profilova fotka
@1adriana1 Jen mi přijde úsměvný je tak za každou cenu hanit, protože ty je nemáš ráda a přijdou ti obyčejné. Doma si můžeš udělat cokoliv, ale tady jde podle mě o to, že nikdo se moc nechce před svatbou zabývat zrovna pečením dortů :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@1adriana1 Ale jako to je jedno. Jen mi prostě přišlo zbytečný na to upozorňovat podruhý a potřetí, ale nechci se hádat, tak na to nebudu koukat a bude ;-)
Odpovědět
nikdo se nechceme hádat,je to jen názor a na ten má právo každý ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@zdeni1111 Ahoj, na mých stránkách je vyfocen tří patrový z Hájka dort, ve složce Zápy:). Byl objednán na Počátecké - jelikož tam mají v době od 10ti do 14ti hod slevu 25% - tzn. v té době přijdeš na provozovnu, objednáš, zaplatíš a pak si v den D vyzvedneš. Objednávali jsme narozeninový cookies a narozeninový dollce latte - ty jsou s fondánem. Chtěli jsme, aby byl zelený, ale byli jsme upozorněni, že se cukrářka nemusí trefit do barvy kterou chceme, tak jsme to nedělali složitější a zvolili bílou. Spodní patro má průměr 31 a je to nejvíce co dělají, pak je to myslím 25 a 15cm. Dorty jsme převáželi v klasických krabicích a na místě kuchař dával na sebe. To bylo trochu drama, chtěli jsme sundat i spodní krajkové ubrousky, ale jelikož jich tam bylo asi 5 a trochu se přilepili tak při nadzvednutí se nám začal ten velký spodní jakoby rozpadat, tak jsme bohužel tam ty ušmudlané a zmačkané ubrousky nechali - je to trochu vidět na fotkách - ale lidi si toho nevšimli, to jen já, protože jsem prudič a detailista. Dort byl rozkrájen a uspokojil cca 30 lidí. No a cenově si myslím hodně slušné - se slevou byl za 1408Kč. Ještě si dokážu představit zdobený tento dort květinami. Tak snad jsem uspokojivě odpověděla :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak teď jsem si přečetla celý Tvůj dotaz a koukám, že jsem trochu mimo :-D , tak snad oceníš aspoň to info o tom, že na počátecké mají tu 25ti procentní slevu :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?