Medovník jako svatební dort?

Ahoj, měla jste některá medovník jako svatební dort? :) Jaké máte zkušenosti? Díky!
Odpovědět
Profilova fotka
My ne, manžel je alergický na ořechy, ale jinak mi to přijde jako skvělý nápad. :-) I medovník se dá pěkně nazdobit, udělat vícepatrový, a co jsem měla na spoustě svateb těžké krémové dorty, tak medovník mi přijde daleko chutnější, tak jestli ho máte rádi, proč ne?
Odpovědět
@drabik Já právě nemám ráda ty krémy. A přítel na sladké vůbec není. Navíc budeme mít party ve srubu, tak mi to přijde i lepší. :)
Odpovědět
@happy_999 Na YouTube mluvila o medovníku jako svatebním dortu Flebgee. Objednali si přímo od výrobce toho tradičního medovníku jejich 3 klasické velikosti a naskládali je na sebe.
Odpovědět
@iveete Nojo...díky za připomenutí! :)
Odpovědět
Mně se to i líbí, ale hrozně moc lidí nemá rádo med... Je to fakt specifický typ dortu.. nevím no, pokud víte že máte kolem sebe lidi co ho ji tak dobrý, já vím určitě že by mi to snědla max půlka svatebčanů 😁
Odpovědět
@simsamsim Já nikoho takovýho neznám =-) Fakt by mě nenapadlo, že někdo nemá rád med =-) U nás je naopak med super univerzální věc na slazení :) Ale díky za zprávu!
Odpovědět
Profilova fotka
No, mně zas přijde, že v tom medovníku nějak extra moc medu nebude a ani po medu moc nechutná (konkrétně 2 %). Určitě jsou lidi, kteří medovník neradi, ale přijde mi to tak podobné, jako u jakéhokoliv dortu - vždycky se někdo takový najde.
Odpovědět
Profilova fotka
@happy_999 Já třeba nemám moc ráda med, používám ho třeba do pečení, ale ta chuť sama o sobě mi docela vadí (do čaje si ho dobrovolně nedám). Ale medovník, to je něco úplně jiného! :-D Takže bych neřekla, že kdo nemá rád med, nemá rád medovník ;-)
Odpovědět
Souhlasím s @majulinkaaa, taky nejím med a medovník miluju...nepřijde mi, že má s chutí medu něco společného...Spíš bYch řekla obecně - jako u každého jiného dortu se najde někdo, kdo ho nebude mít rád Takže jestli vás láká, tak jděte do něj !
Odpovědět
Taky med nemam rada, ja bych u tohoto typu dortu mela spis problem, ze kdyz je nejaky dort treba s mascarpone, tak muzes "vychytat" aby nebyl moc sladky, kdezto medovnik je na me sladky jako prase, nesnim skoro ani jeden klinek. Zas na druhou stranu neni to nic proti nicenu, napad dobry a originalni 😊
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud ho máte rádi proč ne.
Odpovědět
Manzel medovinik miluje, ja nesnasim, takze jsme meli v candy baru mini medovniky, a mely uspech😊
Odpovědět
Článek se načítá
@majulinkaaa Tak to je dobrá zpráva, že i nemilovníci medu mají rádi medovník! :) :-D
Odpovědět
@marhalka S tím, že někdo ho nebude mít rád se počítá. Chceme mít kromě dortu i candy bar a tam nějaký další výběr. :)
Odpovědět
Všem moc děkuji za reakce! :)
Odpovědět
Profilova fotka
@iveete To me zajima, presne to jsem planovala take, ale nevedela jsem, zda-li to bude fungovat? :) Kdyz jsem jim psala kolik by stal udelat tripatrovy pro cca 30-40 osob, rekli ze kolem 1400, ale lepe by to vyslo asi kdybych koupila tri velikosti a dala je na sebe. Nehroutil se dort? Dekuji.
Odpovědět
@misovlaska Pokud vím, tak je to stálo asi cca 1500, tak si to možná nechali poskládat tam .:)
Odpovědět
@misovlaska Posílám odkaz na video (najeď si na 3:29). Vypadá to, že měli ty 3 dorty na sobě opravdu jen položené bez výztuží a "podpěr". https://m.youtube.com/watch?v=teGrx4u...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?