Makronky na objednávku v okolí Zlína, Uherského Hradiště

Holky nevíte, kdo by mi je mohl udělat na svatbu? Říkám si, že by to mohl být i pěkný zákusek na svatebním stole Zlín, Uherské Hradiště, Uherský Brod
Odpovědět
@evasrubarova mrkni na candyshop zlín, specializují se na makronky i cupcaky, jednání výborné, můžu doporučit, dělají nám teď na sobotu cupcakový dortík :)
Odpovědět
díky, na kolik tě příjdou??
Odpovědět
Maji ceny na strankach, nevim ted, kolik makronky, ale cupcake je 25Kc.
Odpovědět
dobrý den, makronky vám samozřejmě v prípadě vašeho zájmu upečeme :-) kontaktovat nás klidně můžete bud přes náš FB nebo přes mail.
Odpovědět
@evasrubarova dobrý den. Máme profil i zde na profesionálech-kde je na nás v případě zájmu kontakt uveden :-) Váš Candy shop Zlín
Odpovědět
super, my jsme to ještě ani neochutnaly. Myslíte, že by to mohlo být i jako dárečky pro svatebčany?Musí to být v chladu nebo v teple. Na ochutnávku bychom je mohly vyzkoušet
Odpovědět
@evasrubarova cupcake můžete dát jako výslužku do krabičky, nebo jako dáreček pro svatebčany do nějaké hezké krabičky. a makronka by byla hezká např.ve světlém organzovém pytlíčku s mašlí, jako takový sladký dáreček-pozornost. toto cukroví jsme měli ted v létě na venkovní svatbě pod přístřeškem, asi ve 30stupních, a ten den nebo půl den to tam v pohodě vydrželo.
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
no tak to se mi líbí v těch krabičkách pro svatebčany, na kolik by vyšel jeden takto zabalený v krásné krabičce třeba po třech makronkách? určitě bych se zavděčila všem :)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Dobrý den, peču makronky na objednávku doma (Uh.Hradiště), v případě zájmu se mi ozvěte do zprávy :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
ahoj, peču makronky doma (Uh. Brod a okolí, Brno), v případě zájmu mrkněte ke mě do alba :) Rády vyjdu vstříc jakémukoli vašemu požadavku :)
Odpovědět
Článek se načítá
@alreia Kolik stojí ks?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Profilova fotka
Zdravím holky:) dneska jsem si koupila makronky v bistru Titique v nádražní ulici v Uherském Hradišti. Makronky naprosto výborné, rozhodně patří k těm nejlepší, co jsem kdy jedla :) Cena byla 16 Kč za jednu, což se mi nezdá vůbec moc. Jo a ptala jsem se, pečou i na zakázku :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?