Kolik svatebního cukroví a koláčků se počítá na osobu?

Budeme mít svatbu pro zhruba 25 lidí. Sladké moc nejí, takže na stolech bude jen symbolicky, ale výslužky by jsme dát chtěli. Kolik koláčků, cukroví atd. se počítá na osobu? Díky.
Odpovědět
Profilova fotka
My uděláme koláčky a pár várek vánočního cukroví..
Odpovědět
Výslužky jsou hodně rozdílné podle místních zvyků atd.Těžko radit
Odpovědět
souhlasím s redenka55, je to podle místních zvyků, chuti novomanželů, ... my třeba ve výslužkách cukroví vůbec neměli - jen malé koláčky (vlčnovské vdolečky) a nahoře marcipánové srdíčko s prstýnky :-) . Takže si to udělejte podle sebe a vůbec se tím netrap, žádný oficiální protokol na to není (aspoň teda co jsem se ptala) a i kdyby byl, je to vaše svatba, tak to udělejte podle sebe ;-)
Odpovědět
ano je to opravdu hodne individualni - my treba delali skoro 100 vysluzek - je to u nas zvykem dat cele rodine, sousedum, do prace a to jsme to jeste meli rozdeleno male, stredni a velke vysluzky - no chudak mamka dlouho to pocitala kolik - nakonec jsme toho vzali radeji vic - co zbylo dalo se do mrazaku a ted kdyz prijde navsteva je to jak najite :) zkus si koupit krabicku do ktere budete davat vysluzky a naskladej si tam treba pokusne kolacky at vidis kolik se tam toho vejde a na hostinu jsem pocitali 10 ks kolacku a 10 ks cukrovi na osobu
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?