Kolik kilo svatebních koláčků je třeba do 150 košíčků?

Profilova fotka
Ahoj holky. Nevíte kolik asi tak je potřeba kilo svatebních koláčků do 150 košíčků???? Moc děkuji za pomoc ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
@jessinka23 hlavně je důležité jak velké balíčky budete dělat, protože pro jednotlivce se dává míň koláčů než pro celou rodinu. Proč to vlastně bereš na KG a ne KS?
Odpovědět
Profilova fotka
@jennyexx Nevím :-) Myslela jsem, že se koláčky prodávají na kila. Všechny zatím oslovené cukrárny mi odepisují cenu za kilo... Jinak košíčky budou pro všechny stejné. Takové ty skládané papírové košíčky. Je mi jasné, že hodně záleží na velikosti koláčků-jenže to právě zatím nevím.Chtěla bych malinké, ale asi se budeme rozhodovat spíše podle cen :-) Chtěla jsem vědět jestli by to někdo ,, baj vočko" neodhadnul, abych věděla na kolik nás to cca vyjde...
Odpovědět
@jessinka23 aha :-) Já právě jsem zvyklá zase na ks. :-D Proto jsem se ptala. To jo no, měli by určitě říct jak velké koláče budou, protože podle toho je i váha, ale myslím, že i kdyby jsi v cukrárně řekla, že chceš například 1500 koláčů a myslím, že i tak to zvládnou. Nevím kolik chceš dávat do výslužky, zda 10 nebo méně nebo více....... Každý dává vždy podle uvážení. Přesné normy kolik dát nejsou. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, když pro své nevěsty chystáme výslužky, jsme domluvené s cukrářkou na počtu krabiček nebo košíčků. Zkuste to také tak. Počet výslužek bývá poloviční počtu hostů. Když přinesete košíček do cukrárny, jistě Vám poradí kolik ks a kg bude potřeba. Dle zkušenosti víme, že do jedné krabičky 9x13x10 se vejde 6 koláčků či perníčků obvyklého průměru 4cm. Pokud budete potřebovat, najdete nás v profesionálech - organizace svatby. Přeji Vám milé přípravy! Michaela Pokorná
Odpovědět
Profilova fotka
Taky jsem toto zjišťovala, a bylo mi řečeno že pokud budeme mít takové ty klasické papírové košíčky střední velikosti tak by to mělo být cca 1kg na 13 košíčků.
Odpovědět
Profilova fotka
V každém kraji je "normální" něco jiného. Třeba my jsme pekli koláčky o průměru asi jako víčko od pet lahve, takže myslím, že dost malé. Do košíčku s rozměry dna 9 x 6 cm, výškou 7,5 cm - takový ten klasický, směrem nahoru širší - jsme jich dávali necelých 30 a nebylo to vyloženě po okraj. Mám dojem, že do kila jsme jich měli kolem 350 ks.
Odpovědět
Mě v cukrárně řekli, že se dává cca 10 - 15 dkg koláčků na jeden košíček..
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?