Kolik kg svatebního cukroví, minizákusků pro 25 lidí?

Kolik kg svatebního cukroví, minizákusků a koláčků pro 25 lidí?;-)
Odpovědět
no když to vezmu na kg tak asi 15kg cukroví... když na kusy tak cca 15ks minidezertu na osobu + dort + koláčky + čokoládová fontána, tak snad to bude stačit
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud chceš dávat jen na hostinu tak si myslím, že kilo koláčků stačí, tak 4-5kg cukroví a minizákusky to nevím. Ale je to jen můj názor.
Odpovědět
Pro 14 lidí jsme měli 5, 5 kg cukroví na stoly a do krabiček (6 krabiček). Stačilo to. Měli jsme ale po hlavním chodu zákusek. Stejně to, kromě dětí, nikdo nejedl. tak si to převeď na 25 lidí. Množství nám řekli paní, které to pečou na zakázku. Když se někde poptáš, měli by už vědět kolik čeho pro 25 lidí. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Myslím, že s tímto ti poradí nejlíp cukrář, který ti bude zákusky vyrábět..
Odpovědět
7 koláčků plus 7 zákusků na stůl na osobu
Odpovědět
Profilova fotka
my jsme pro 33 lidí měli 14 kg cukroví, asi 750 ks minizákusků, koláčků už nevím (ale spoustu) + maminka se neudržela a objednala i rolády a bylo toho moooc, když byl ještě dort.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Ahoj, záleží na tom, jak to máš v plánu od začátku. My třeba budeme mít čtyřchodový oběd pro cca 15 lidí a v menu je i dezert,o který jsem nechtěla příjít, pak mám v plánu ještě dort z Erhartovy cukrárny, který předpokládám dám do výslužek (páč na něj už nikdo asi nebude mít místo). S tím, že při příchodu dostanou hosté kanapky a budou k dispozici koláčky. Ale už to vidím.. Koláčky budou baštit jen děti.. Takže jsem objednala 5kg, něco nechám samozřejmě obsluze a část rozdělím dopředu do výslužek, pak tam dodám zbytek. Záleží opravdu na tom, jak to máš v plánu od rána.. My budeme mít jen oběd a po obědě se to nějak rozpustí, máme doma zvířata..
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?