Kolik kg koláčků na svatbu pro cca 70 lidí?

Ahoj, chtěla bych poprosit o radu, kolik odhadem bych měla nechat udělat kg koláčku pro cca 70 lidí. (resp. kolik kdo budete nechávat dělat). Výslužky dávat nebudeme, budeme jen rozvážet koláčky se svatebním oznámením (asi ne úplně všem, protože někteří bydlí daleko a přijedou až na svatbu) a pak bych chtěla dát nějaké koláčky na stůl při hostině. Já vůbec nemám představu, kolik bych toho měla objednat (kolik se tak dává do košíčků). :-| Díky
Odpovědět
@gloria82 Jak koláče budou malé/velké.
Odpovědět
Profilova fotka
@gloria82 kup košíček, udelej jich pár doma a uvidíš. My dělali do malých košíčků dvacet koláčků. Ale byly fakt malé. měli jsem deset kilo koláčků (doma pečené)
Odpovědět
@jennyexx takové ty klasické malé :-) určitě je budu objednávat, protože na pečení bohužel šikovná nejsem :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ja jsem taky vubec nevedela, a pani v cukrarne mi doporucila, at pry pocitam tak s 10dkg na osobu do kosicku, coz by melo byt tak tak 10 - 11 malych kolacku. Ona sama mela 60 lidi, tak objednala 9kg kolacku - 6kg do kosicku a zbytek na stoly - a rikala, ze ji zbyly. Ja budu mit zhruba 50 lidi - cili 5kg do vysluzek a jenom 1 kg k rautu, protoze bude i cokoladova fontana s ovocem a tripatrovy dort, a nechci aby tam toho sladkeho bylo moc...
Odpovědět
@gloria82 Mě v cukrárně řekli, že se dává zhruba 12dkg koláčků, tak si napočítej košíčky, vynásob to to dekama koláčků a vezmi něco malinko navíc, protože stejně budeš ujídat, jako my :-) a pak něco na ten stůl, jak budeš chtít. A pokud budete brát do práce, tak se dělají do práce zhruba kilové krabičky..
Odpovědět
Profilova fotka
6 kg kolacku / 140 lidi. (do vysluzek + neco na stoly ) + byl svatebni dort + 60 minidortiku.Bylo to akorat :-) Zbyl nam jen baby dort ( nechali jsme udelat stejny, kdyby nestacil pro vsechny hoty ten svatebni ) a ten jsme s manzelem jedli jeste tri dny k snidani :o) Z mem zkusenosti : sladkeho mohlo byt klidne mene - vsichni se vecer tesi na ty steaky :o)))
Odpovědět
Díky všem za rady;-) Dneska jsem se byla zeptat v cukrárně a řekli mi, že mam počítat cca 10-15dkg do košíčků ( v závislosti na velikosti košíčku ). Tak jdu zítra nakoupit košíčky a zkusim, co se do nich vejde;-) Asi jich radši objednam víc, protože koláčky miluju, takže tak 2kg snim jenom já :-D ještě, že se ty svatební šaty dají povolit :-)
Odpovědět
@monunkaaa jinak do práce to budu mít dobrý, tak jsem jenom já a táta :-) tak to bude ta kilová krabička akorát :-)
Odpovědět
@gloria82 Ty jo, tak to budete mít super svačinu :-D
Odpovědět
@monunkaaa ;-) :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?