Kolik kg cukroví máme objednat pro 60 lidí?

Profilova fotka
kolik kg cukrovi mame objednat pro 60 lidi?
Odpovědět
Profilova fotka
My máme 50 hostů a objednané 3 kg malých svatebních koláčků (cca 900 ks), ale nebudeme dávat výslužky (jen blízké rodině), takže čistě na stůl. K tomu máme objednaných 150 ks minizákusků (věnečky, ovocné košíčky, indiánky, punčové řezy, trubičky s pařížskou šlehačkou, kokosové rolády...) a 1 třípatrový dort.
Odpovědět
záleží, kolik budete dělat výslužek, na svatbě se toho moc nepojí, ale do výslužek je toho potřeba víc
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Pro 25 lidí mi cukrářka radila 2-3 kg cukroví na oslavu, plus máme 350 ks koláčků a dortík :) Plus výslužky...
Odpovědět
já měla asi 5 kg cukroví na 30 lidí (+koláče + svatební dort) a ačkoliv bylo cukroví opravdu vynikající, snědlo se ho asi 1 kg a zbytek se mě ptali svatebčané, jestli si ho můžou vzít domů, páč jim moc chutnalo :-). Na té svatbě je jídla ale opravdu strašně moc, takže se to nedá všechno sníst ....stačí symblicky, a zvlášť pokud je svatba v létě a je horko ...(my ji měli v listopadu a stejně byli lidi přeslazení a přejedení :-D )
Odpovědět
Profilova fotka
My budeme mít asi 50 dospělých a 10 dětí. Budu objednávat asi 4kg koláčků, 2kg lineckého cukroví a asi 200ks minizákusků. Z toho něco na stůl a něco do výslužek. Ve výslužkách bude od každého pár kousků. Jen tak, aby nás hosti nepomluvili ;-) Ne z šetřivosti, ale proto, že jsem na pár svatbách viděla, jak se zbylé cukroví vysypává do popelnic.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?