Koláčky před svatbou + oznámení

Profilova fotka
Ahoj holky, prosím o info a zkušenosti... Můj nastávající je pracovně velmi vytížen a přes prázdniny není téměř vůbec doma a když bude neví to dopředu. Proto jediný den kdy má volno na 100% jsme se rozhodli rozvozit koláče a pozvánky. Je to ale už 14.6.2016 , s tím ze svatba je až 3.9.2016. Říkám si ze aspoň hosté mají dostatek času si zařídit volno... Rozvazel jste také někdo takhle 2 měsíce dopředu? Já Teda nemam moc na výběr, jestli to nechci rozvazet sama ; :-D Diky moc za informaci Míša
Odpovědět
Profilova fotka
já to chtěla rozvážet ještě dřív :D, ale mamča neměla čas na pečení :D
Odpovědět
Profilova fotka
No tak super, já si říkala ze to je vážně brzy :-N
Odpovědět
My máme svatbu až 22.října a oznámení budeme dávat také přelom května/června z časových a rodinných důvodů. Ale koláče budeme rozvážet pár dní před svatbou ;) Každopádně jsem zastáncem toho, ať si to každý udělá po svém :-)
Odpovědět
My měli svatbu 23.04.2016 a koláče s oznámením jsme rozváželi 14. a 15.02.2016. A přišlo mi to tak akorát. :-)
Odpovědět
My rozváželi koláče tento víken a svatba je 28.5. Jako dva měsíce před je asi dost, ale když to takhle hezky vysvětíte, tak si myslím, že to nikomu vadit nebude :-)
Odpovědět
@misa_dejdarova Aspoň budeš mít jistotu že zastihnete lidi doma. My měli svatbu v srpnu,koláčky jsme rozváželi v červenci,a několik lidí bylo na dovolený,tak dostali jen oznámení bez koláčků :-(
Odpovědět
V našem kraji je běžné maximálně měsíc předem, většina známých roznášela koláčky s oznámením tak čtrnáct dní předem. O svatbě samozřejmě informovali už dřív, aby s tím lidi počítali, kvůli dovoleným a tak.. Ale nevidím nic špatného na tom si to udělat po svém a roznášet dřív a hlavně v páru :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?