Kdy dát rautové cukroví na svatební stůl?

Profilova fotka
Ahoj holky, potřebuji poradit, chci mít cukroví asi formou "sladkého ráje" což znamená, někde vedle na stole by byl zvlášť stůl jen s cukrovím a svatební koláčky by byly přímo na stolech u svatebčanů. Po obědě mám v plánu rozkrojit dort a tak si dají všichni ke kávě. No a nevím zda ten rautový stůl na sladké, mám nechat udělat už když přijdeme na oběd, nebo až po rozkrojení dortu.... poraďtě jak to máte vy? A vy co bude mít tento styl podávání, budete mít nějaké zásoby ještě cukroví nebo prostě tam dáte všechno co máte a děj se vůle boží aby to vyšlo?
Odpovědět
@zzzu Pokud bych to udělala tímto způsobem asi bych tam ten sladký koutek dala zároveň s rautem. Všechno bych tam nedávala ať to nevypadá přeplácaně a aby to vypadalo pořád plně (postupně by se doplňovalo). Taky se mi tento nápad líbí, ale bojím se, že si lidi vezmou jen ten koláček na stole a ostatní zůstane. Někdy se to sladké musí strčit vyloženě pod nos:-)
Odpovědět
Profilova fotka
mě se to právě taky líbí a nemám ráda, když to pak osychá na stolech a navíc ať hosté taky třeba zvednou zadek a jdou si pro to sladké. Zároveň si myslím, že tímto způsobem bych mohla obejdnat mít méně cukroví než normálně na stolech... A navíc aspoň se to nemačká na sobě. No pořád přemýšlím pro a proti :-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?