Kde mi udělají takovýto dort za dobrou cenu? Praha

Profilova fotka
Ahoj holky, poradíte mi prosím kde by mi udělali jeden z těchto dortů - klidně i menší za rozumnou cenu? ;-) Vůbec nevím kde bych měla začít hledat a oslovovat nějaké firmy z netu bez doporučení se mi moc nechce.. :-| Díky moc za pomoc! 8-)
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Druhý jsem zapomněla přidat :-)
Odpovědět
Otazka je, co je rozumna cena, pro kolik lidi ma dort byt a odkud jsi. :-) Pekne a dobre dorty dela pi Nedvedova z Kladna, napriklad. (e-party.cz) Tip jsem dostala i na cukrarnajarolimek.cz (Mnisek pod Brdy), ale osobni zkusenost nemam. Myslim, ze dobra cukrarna ti udela dort podle prani, jen to clovek musi poptat a pak ochutnat .:) Nam bude delat dort pravdepodobne Erhartova cukrarna v Pze, ale ty uplne nejlevnejsi nejsou. Jinak, hezke dortiky mas vybrane :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@womanka Díky moc! No chtěla bych to cca pro 40 lidí. Jsem z Milovic, ale svatbu budu mít v Louňovicích - Praha - východ. Vůbec nevím kde bych měla s dortem začít. Nevím kdo mi ho taky k nám na hostinu doveze, no už teď sem z toho vyřízená :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@tynka26 Hlavně neříkej že chceš svatební dort, ale dort na oslavu! Jinak cena vyleze o 30-70%
Odpovědět
Profilova fotka
Mě osobně ten z Kladna svatební nechutnal, měla ho na svatbě sestra , také potaženy "marcipanem" ... Byla to nejaka hmota úplne ošklivá . Ale jinak zákusky mají dobre .
Odpovědět
Profilova fotka
Tak podle zdobení poznají ze to není na oslavu :-) ale jinak souhlasím jakmile je to na svatbu tak to ma prirazku. @koada
Odpovědět
@tynka26 Dort vetsinou jsou schopni dovazet primo z cukrarny, ale samozrejme si pocitaji dopravu. Takze hledej neco pobliz. Nebo si pro nej zajedte. Tak to budeme delat my. Mame svatbu 100km od Phy, to bychom se nedoplatili.... Nedes se, dort je to posledni, z ceho se strili ;-) Tak se zeptej i v te Erhartovce, at vis konkretne, kolik by to stalo a od toho se odraz. Mrkni se jeste na forum o dortech, urcite tam najdes nejakou diskuzi s tipy na prazske curkrarny.
Odpovědět
@misa3006 To byl asi fondan, ne? Marcipan se dava jen vyjimecne, nebo na prani, bo se s nim spatne pracuje. :) )
Odpovědět
Profilova fotka
@misa3006 Proto my nechceme nějaký přezdobený :-) žádný nevěsty, ženichy, holubičky, atd. Prostě něco elegantního a hezkýho a bude to. Je to stejně jenom dort a sní se.
Odpovědět
Profilova fotka
@koada my jsme měli krásný a navíc výborný ;-)))) ale tady z Moravy ;-))) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@misa3006 jj viděla jsem, bohužel v Praze je nejenom blaze ale taky kur..a draze ;-) a svatba je tady výnosný business
Odpovědět
Profilova fotka
@koada Díky... je to šílený jak chce každý na svatbě vytěžit, už mi to začíná lézt krkem :-(
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
To není jen tam.. Je to všude.. Prahu znám dobre.. Žila jsem tam 5 let :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Občas jsem až otrávená z těch šílených cen.. včera jsem byla v Praze v jednom svatebním obchůdku a nestačila jsem se divit co všechno tam prodávají jakože svatební a jaké ceny tomu dali :-D Už nikdy více.. asi víc zapojím svoje ruce!! :-D ;-)
Odpovědět
Podívej se na stránky Dorty od mámy. Je tam seznam cukrářek amatérek z celé ČR . Mají tam i svá alba výtvorů. Určitě budou levnější ,než předražená cukrářství a taky suroviny budou kvalitní.
Odpovědět
Profilova fotka
@radkaja Jůůů, díky. Moc pěkné fotky jako! ;-)
Odpovědět
@tynka26 Jo ale teď tam nějak nemůžu ten seznam najít, ty stránky mají nový vzhled a seznam nikde :-|
Odpovědět
Ještě jsou stránky Dortománie. Když se tam registruješ, tak tam je seznam cukrářek, které tam jsou registrované, dá se tam hledat i podle místa bydliště.
Odpovědět
Profilova fotka
Cukrárna Terezčiny dobroty, Stará Boleslav. Zkus je oslovit a nechat udělat kalkulaci. Mají neskutečně dobré dorty, obzvlášt s marcipánem. Ale i ovocem, pravá šlehačka ;-) (Terezie Vartová 739076528) Domluvíte si schůzku, ukážeš a popíšeš představu...Myslím, že se domluvíte. Držím palce
Odpovědět
Profilova fotka
@tynka26 zkus oslovit pani Krupickovou z e-dorty. dort byl supr, dle prani, za polovicni cenu nez v praze i s dopravou a minizakusky. muzes juknout do meho alba:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@tynka26 Dobrý večer, spolupracujeme s ověřenými cukráři, za které bychom dali ruku do ohně. Pokud si budete přát, nechám jim dort nacenit. Jakou náplň preferujete? Hezké přípravy! Michaela Pokorná Svatba-stylově
Odpovědět
Profilova fotka
Záleží odkud jsi a podle toho vybírej cukrářku :) Ale moc nedoporučuji to kupovat vyloženě v cukrárnách - zbytečně ti nasadí cenu vysoko, jen protože je to svatební. Já si našla paní z Litoměřic (70 km od nás), která vyrábí dortíky doma jako svůj koníček, dělá nádherné dorty na přání (to cos tady ukázala jako fotky zvládne levou zadní, já ji dala mnohonásobně složitější nápad, který mi udělá přesně dle mé představy a pomohla mi ho vypilovat do dokonalosti :-p ) a chce za to sotva poloviční cenu včetně dopravy, než by si řekli za dort v cukrárně :) A to budu mít 3patrový cca 12 kg dort na 40-50 kousků. Určitě vsaď na ty domácí cukrářny, co to dělají z lásky, ale chce to koukat na jejich portfolia, ať se zase nespálíš ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@svatba_stylove Dobrý den, děkuji Vám za nabídku. Náplň ještě přesně nevím, ale asi vanilkovou nebo nějakou ovocnou.. :-)
Odpovědět
Koukni na FB- Dorty od Kuby M. Maji naprosto neuveritelny dorty, výborný. Ja mam tam taky objednaný i moje kamaradky, co vdavaly/ vdávají. Tak ho udelaji stejný. Dokonce bych rekla, že ten druhy je snad od nich...
Odpovědět
https://www.facebook.com/DortyOdKubyM...
Odpovědět
Profilova fotka
@tynka26 Mrkni na http://www.dortypraha.com/, paní dělá výborné dorty (byli jsme již na ochutnávce) a není u ní problém vyrobit něco podle obrázku, navíc je velmi příjemná a má skvělé ceny, my byli až překvapení, že za velký dort chce v porovnání s cukrárnami o dost méně...je schopná i dort dovézt kam je třeba...a výrobnu nemá daleko za Prahou :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@tynka26 A budete si od náš přát nacenění? Mám to zadat cukrářům? Hezký den Michaela Pokorná.
Odpovědět
Profilova fotka
@wejunca Jéé, to je v Zelenči, přes to jezdím každý den domů :-) Díky moc. Jdu na to hned mrknout :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@svatba_stylove Ještě nemusíte. Pokud budeme mít zájem, určitě se Vám ozvu. Díky! ;-)
Odpovědět
nevím jestli někdo nepsal,já beru z e-dorty.eu, budu mít podobný jako vy, jen hranatý, 8kg tedy pro 40 lidí a vyjde na 3200,- jsou z české lípy a dovezou ti to až na místo, my budeme mít svatbu za prahou v Kozovazech. Měla jsem ochutnávku a jsem nadšená, beru od nich vše, dort x koláčky x minidezerty x výslužky
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?