Jaká je běžná cena za cukroví, koláčky a dort?

Ahoj holky, tak sem to včera počítala a zjistila, že za suroviny, upečení cukroví, koláčky a dort dáme přibližně 4.500,- Kč (spíš o něco méně). Máme 900 ks cukroví, 500 ks koláčků a dort s cupcakes. Myslíte, že cena není přemrštěná? Nepohybuji se v tom, tak nevím...děkuji :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, nevím, jestli si to všechno budete péct sami, ale chápu, že asi jenom cukroví? Každopádně si myslím, že cena přemrštěná rozhodně není. My si tedy budeme sami péct jen cukroví (a to ještě jen menší část) a za cenu, kterou uvádíš, budeme mít jen dort :-) Když si vezmeš, že koláček stojí v průměru 10-12,-, tak tvoje výsledná částka je super :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@snajpr ahoj my meli dort pro 50hostu za 3500 a kolacky 1kg/300kc a mini zakusky 1 ks/8kc pred obednavkou jsme byli na ochutnavce a vse bylo naprosto uzasny..manzel mi u pani ted obednaval dort k tricetinam a 4kg kolacku a jen se po tom zaprasilo..urcite jsou i levnejsi ale nam jde predevsim o kvalitu a chut :)
Odpovědět
@ladysue @1nelinka cukroví nám peče známá, takže si vzala jen něco za práci a samozřejmě energie, dort s cupcakes máme celkem pro 30 lidí...dort je vlastně pro cca 10 lidí a pro zbytek máme cupcakes, s tím, že celé to vychází za cca 750,- Kč. Zbytek udělají koláčky a práce té známé. Na ochutnávkách sme taky byli, dort sme zkusili a na četná doporučení, je to u nás vyhlášená pekárna, ale cena nás mile překvapila. A známá je vyhlášená po okolí, peče na většinu oslav pro vesnici a široké okolí, odkud je moje maminka.Takže sme šli taky po chuti :) Ale zároveň se snažili šetřit :) Tak děkuju holky, docela ste mě uklidnily :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?