Gravírované srdce na svatební dort, kde pořídím?

Ahoj, dívala jsem se, co na svatební dort nahoru a určitě nechci figurky, s živými květy je prý problém s aranžováním až na místě a co jsem našla bylo všechno moc drahé (na to, že se to nedá sníst ani schovat :-) ). Na zahraničních stránkách jsem našla průhledné gravírované srdce (ale beru i čtverec), které mi připadá opravdu úžasné. Vypadá to moc něžně, vzdušně a můžeme si to schovat místo svatební kytice, kterou bych stejně nejdéle za dva roky vyhodila. Jediný problém je, že jsem zatím u nás nic podobného nenašla. Nevíte jestli se to u nás nebo na Slovensku dá pořídit a případně za kolik? Přikládám pro představu foto. Děkuji všem za rady!
Odpovědět
@hb1982 Zkus na googlu kouknout na firmy, které pískují a poptej se u nich, zda je možné toto udělat. Ale neměl by to být problém a hlavně tě to výjde levněji přímo z firmy co pískuje (z první ruky), než od prodejce, který to nechává pískovat (a jsou tam teda přirázky).
Odpovědět
Profilova fotka
Zkus se podívat po těch, co dělají pískované skleničky atd. Ti by mohli udělat i toto :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tady na bazárku to dělá některý ze shopů!
Odpovědět
Profilova fotka
http://www.beremese.cz/katalog/firma/...
Odpovědět
On ani tak není problém s tím gravírováním, to už jsem se ptala, ale především s tím srdíčkem. Všude mi řekli, že takový srdíčka neví kde sehnat a že si ho musím přinést a na tom jsem ztroskotala. Ale tam co dělají 2D a 3D laser, by to měli nějak dokázat a když ne, tak i ten čtverec je fajn. Zkusím tam poslat poptávku, snad to nebude dražší než těch 20-25$ co jsem našla v zahraničí ;-) Děkuji za typy.
Odpovědět
Zkus se poptat zde: http://www.petrvydra.cz/ Pán je šikovný a je s ním rozumná domluva.
Odpovědět
Profilova fotka
umbrella group - je to firma mého švagra, dělali nám gravírovaná svatební oznámení a jsou fakt nádherná, zkus si je vygooglit a kouknout na jejich výrobky :-)
Odpovědět
nevim kdo ti řekl,že s živ.květy je dort problém naaranžovat :D většina si dort vyzvedává ráno v den svatby a květy na dortu v pohodě vydrží a hlavně jsou v ampulkách s vodou,takže se i dobře zapíchnou a drží.... ;-) jediné co se dělá na místě a je jedno jestli jsou květy živé nebo modelované,tak když je dort např.větších rozměrů a cukrářka ho dává do kupy až na místě s tím,že ho veze rozložený a tam se poskládá a nazdobí... ale to s živými květy nemá nic společného :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@hb1982 Dobrý den, obrázek srdíčka, které Vám můžu sehnat Vám pošlu na mail. Prosím, pošlete mi ho vnitřní poštou. Na něj Vám můžeme zajistit tisk, samolepku nebo malbu. Hezké přípravy Michaela Pokorná
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?