Doporučíte mi nějakou šikovnou cukrářku/cukráře z okolí Semily-Lomnice nad Popelkou-Jičín-Nová Paka?

Profilova fotka
Sháním nějakou šikovnou cukrářku nebo cukráře, který by zvládnul připravit na svatbu naked cake. Na internetu jsem už pátrala, většina cukráren má v nabídce/galerii většinou jen ty dorty, které jsou potažené marcipánem, a to já nechci, vůbec mi to nechutná. Nemáte tedy někdo zkušenost s někým, který takový dort zvládne? Díky :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, zkusila bych oslovit vámi vybranou cukrárnu, která má moderní styl dortů a dobré recenze. Většina nevěst není zatím odvážných a do podobných dortů se nevrhají, proto ani cukrárny zatím nemají ve fotogaleriich ukázky. Avšak šikovná cukrářka ráda podobný dort udělá, je to změna a výzva. Stačí si jen vybrat kvalitní cukrárnu :) Držím palečky!! :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj já sice nedělám naked cakes, ale rozhodně nepoužívám marcipán ani žádné chemické přísady atd. Jezdím za tetou do Bělé u Staré Paky, tak bych dort i bez problému dovezla a pak bych zajela na chalupu :-))) Pro kolik je to hostů? Moje dorty jsou bez mouky a proto jsou chuťově super intenzivní a moc dobré. Ráda dělám i veškeré netradiční chutě - divoký pomeranč, růže, peppermint, nebo klasické jako bílá čokoláda s ostružinami, čoko-banán, jahodový s lesním ovocem atd. Jukni na foto :-) Verča
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?