Co vy na dort ve stylu star wars?

Profilova fotka
Oba máme rádi toho zelenýho trpaslíka a vůbec všechny potvůrky ze star wars.
Odpovědět
Pokud tak budete mit laděnou celou svatbu tak ok, ale uprimne receno to vypada jako velky bobek :-)
Odpovědět
Dort ve stylu StarWars na svatbu v tom stylu klidně. Ale tenhle je teda fakt ohavný.
Odpovědět
Mně tyhle dorty na motivy něčeho přijdou typicky narozeninové, ne svatební. Dort bych třeba nechala udělat jako klasický svatební a někde na něho malé figurky podle motivu svatby, ale tak aby pořád bylo hlavní téma " svatba".
Odpovědět
Profilova fotka
Proč ne, je to vaše svatba :-) Aby zůstal jako svatební, mohli byste třeba zkusit spodní patro klasické bílé a na dalších se vyřádit dle libosti. Ale musím souhlasit s předchozími odpověďmi, raději bych volila jinou podobu, tohle fakt vypadá jako velké ho*no.
Odpovědět
Skvělý nápad! A místo cupcaků navrhuji obrázek níže. Rozhodně zabodujete!
Odpovědět
Mě to přijde jako hovno :-D
Odpovědět
Mě se tématické svatby líbí. Zrovna teď nedávno bylo o star wars svatbě zmínka v jednom českém online magazínu. A dort měli tématický a úžasně vkusný. A myslím, že udělat to s mistrem Jodou, to by šlo úplně perfektně:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, téma Star Wars můžete na svém svatebním dortu pojmout komplexně nebo třeba pouze pomocí drobných ornamentů. Do svatebního dortu ve formě SW postavy bych se ovšem nepouštěla z několika důvodů. 1) Představte si, jak dort budete v hodinu "H" slavnostně krájet. Netradiční tvary vypadají zajímavě, ale jsou velmi nevděčné právě při krájení. 2) Naservírované nevypadají moc lákavě (ouško pro nevěstu, bříško pro tchýni?) 3) Každá doba má své trendy, ale opravdu za 15 let chcete koukat na svojí svatební fotku vedle mistra Yody nebo třeba Shreka? Svatba je však hlavně Váš velký den a proto byste i do svatebního dortu měla promítnout něco ze sebe a Vašeho partnera. Pokud to má být třeba motiv Star Wars, můžete si "klasický" dort nechat v tomto duchu nazdobit.
Odpovědět
Je to vaše svatba.A vas den.Když chcete Star Wars,tak si to nechte upéct. A proč by ne?Kdyz se vám to líbí obema. :)
Odpovědět
Profilova fotka
ja star wars uplne zeriem takze by som sla najradsej ako darth vader :D padme bola tiez fajn ale... :-D
Odpovědět
bobek:D
Odpovědět
Tak je to vaše svatba, mě osobně se ty klasické několipatrové dorty svatební vůbec nelibí, taky nebudem mít klasický potahovaný marcipanem. Budem mít raw dort, a my třeba ujiždíme na legu a bude mít na svatbě dost věcí z lega, prostě nás to vystihuje :-) Pokud máte rádi star wars jděte do toho :-)
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?