Tylová spodnice

23. kvě 202370

Dobrý den,

marně sháním tylovou dlouhou spodničku pod šaty, bez kruhu. Nemáte prosím tip, kde ji koupit, popřípadě neprodáváte ji některá?

Předem děkuji! M.

• Já jsem objednávala zde:
    https://www.spolecenske-saty-martina.cz/4-vrstva-tylova-spodnicka-bez-kruhu-d687.htm

Doručení proběhlo asi do 4 dnů.

• Ja mam osmivrstvou tylovou a mozna ji budu prodavat, jeste ale cekam na konzultaci u svadleny. Kdy ji potrebujete?

• Sponzor fóra
  • Budu asi prodávat nízkoobjemovou z aliexpressu. Zřejmě ji nakonec nepoužiju 😉

• Dobrý den, děkuji za odpovědi. Potřebuji ji na první polovinu září. Takže ani jjhouse, ani aliexpress už riskovat nechci. Společenské šaty Martina - tam jsem si nevybrala, ale díky za tip. Spíš bych ji ráda od někoho koupila, popřípadě eshop, kde bude skladem. Pokud mi zašlete fotky do zprávy, budu ráda, děkuji. M.

• @erudessa  Budete spodničku prodívat? 🙂

• Obnovuji diskuzi. Sháním tylovou spodnici. Velikost mám 34/XS, ale s větší si určitě poradí švadlena, kdybyste některá měla, bduu Vám vděčná.

Přidej příspěvek

Nenašli jste co jste hledali?

Hledat pouze v názvech témat
    Doporučení dodavatelé
    Přijďte si v klidu vybrat nejen svatební šaty, ale i doplňky pro Váš svatební den. Individuální přístup a naše ceny Vás jistě mile překvapí.
    Salon Nika
    Příbram
    SALON NIKA- Půjčování a prodej svatebních a společenských šatů a doplňků.
    Výhradní zastoupení pro Českou a Slovenskou republiku luxusních svatebních šatů značky Emmi Mariage a svatebních doplňků Camella
    Články od našich partnerů
    Jak zařídit pokoj pro hosty
    Zlato jako oblíbený šperk
    Jak (ne)používat stativ
    Archiv článků od partnerů