Kytka do vlasů, čelenka a nebo závoj?

Dobrý den, ráda bcyh požádala o radu. Budu mít na sobě velmi decentní šaty antyckého stylu a ráda bych se poradila, zda byste preferovali do vlasů čelenku a nebo závoj. Čelenka mi opravdu moc sluší, ale kytka je kytka. Co si o tom myslíte? Děkuji. Petra
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud jsou antického stylu, tak myslím, že určitě bez závoje. Ani si moc nedovedu představit, jaký by se k nim hodil. Čelenka k antice tak nějak patří, ale asi bych nevolila nic do výšky, spíše decentnější. Třeba něco takového ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Kytky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, souhlasím s ajdusha, k antickému stylu bych já volila čelenku.... :-)
Odpovědět
Já bych si vybrala kytku :-)
Odpovědět
Já bych šla taky do kytek :-) - bude to takový svěží :-)
Odpovědět
Dobrý den, rádi bychom vás pozvali ke shlédnutí našich svatebních stránek. nabízíme svatební doplňky, šperky, bižuterii, svatební korunky a čelenky, šaty pro družičky, svědkyni a popůlnoční bílé či ivory pro nevěsty rádi vám poradíme s výběrem se srdečným pozdravem Jana Gyebi-Ababio
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych volila, také čelenku :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ať zvolíte jedno či druhé, určitě to nebude chyba. Záleží na vás, v jakém stylu pojmete celou svatbu. Mě se osobně líbí oboje:-) Jen ke květinám, pokud budou do čelenky bych volila takovou moc "neučesanou" svatbu, veselou a neškrobenou :-) Čelenka je taková zase víc "nóbl" :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, ráda bych Vám doporučila tuto korunku http://www.beremese.cz/shops/muj-shop.... I tato korunka se velmi hodí k antickým šatům.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?