Jaké bolérko k těmto šatům v případě nepřízně počasí?

Ahoj. Mame svatbu 1.cervna, takze pocasi muze byt vrtkave a ted mi doslo, ze bych asi mela mit v zaloze nejaky dlouhy rukav (obrad venku). Nemate nekdo tip, co k temto satum? (Pripravu svatby si moc neuzivam a na traveni hodin na netu a objizdeni obchodu neni cas :-| ) Diky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, záleží na tom, v jakém duchu budeš mít svatbu - jestli více nóbl nebo spíš obyčejnější. Já ji mám napřiklad venku v přírodě a proto jsem si vybrala bolerko v barvě svatby - takže ve žluté. Ve žluté budu mít ještě svatební kytici a boty, takže si myslím, že to k sobě bude hezky ladit. Navíc předpokládám, že v pravé poledne jej potřebovat nebudu, ale obléknu si ho třeba později během rautu pod stanem ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
juuu, taky planuju svatbu žlutou
Odpovědět
Krásný šaty. Doporučila bych bolerko nebo svetřík ne upnutý, aby se přes něj nerýsovala krajka. Zvolila bych něco s nabíranějšími rameny, podobně jako mají šaty. Nebo výrazný límec - široký nebo řasený. Když to bude bolerko, které končí pod prsa, bude to pořád působit decentně.
Odpovědět
Profilova fotka
Já osobně bych k tomu bolerku vůbec nedávala...šaty jsou krásné samy o sobě a bála bych se, že by je bolerko tak trochu zkazilo. Ale svetřík by k tomu mohl být opravdu pěkný :-)
Odpovědět
Já bych řekla, že 1. června mrznout nebude, ty šaty jsou nádherné, určitě bych je žádným bolérkem nebo svetrem nekazila (nebude vidět ta krajka!), těch pár minut to vydržíš. A hostinu máte také venku? Spíš bych volila nějaké volnější sako (aby nebyly vidět boule od té krajky). P. S. NÁÁÁÁDHERNÉ ŠATY!
Odpovědět
Já bych vzhledem k nařaseným rukávkům bolerko v žádném případě ...bylo by to jak nafouknutý boxer a nevím,jestli by ty nařasené rukávky vůbec do bolerkových vlezly...doporučuji vzhledem ke krajkovým šatům jednoduchý saténový nebo bílý šifonový široký šál, který se dá jen přehodit přes ramena v případě nečasu a hlavně doporučuji svatební deštník..vypadá na fotu velmi krásně a v případě nečasu tu chvíli se dá přečkat...
Odpovědět
proc si vybiras saty kterych vis ze si je vlastne nemuzes vzit protoze by mohlo byt hnusne? K temto satum se zadne bolerko nehodi, protoze mas na satech nabirane rukavy, ale pokud chces vypadat jako Rambo, tak je jedno jake si vezmes.
Odpovědět
Profilova fotka
souhlasím, bolerko v žádném případě. Chtělo by to hezký šál, nevolila bych satén (páč to ve finále stejně bude ošklivý polyester, co šaty zkazí), ale buď hedvábí nebo kašmír, samozřejmě tón v tónu se šaty. Hlavně kvalitní přírodní materiály, žádnou umělotinu.... Obchody jako Tie Rack a další, kde prodávají kvalitní šátky, šály a kravaty, budou mít výběr v kompletní barevné paletě. Nezkaz si tak krásné šaty čímkoliv laciným, natož pak svetříkem.....
Odpovědět
Já bych klidně tu zimu vydržela s tak pěknýma šatama :-D
Odpovědět
Profilova fotka
draha...to je proble, mas rukavek a ten se ti bude v bolerku nebo svetriku mackat nebo delat boule...zkus tohle...k prirode to sedi :) http://www.google.com/imgres?q=brides... http://www.google.com/imgres?q=brides...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?