Doplňky k těmto šatům

Prosím potřebuju poradit, jaké doplňky bych si měla pořídit k těmto šatům? Vůbec nemám takový to estetický cítění, takže nemám ani nejmenší představu co by se k tomu asi tak hodilo... mužete mi prosím hodit nějakej odkaz nebo fotku? Do vlasů bych chtěla nějakou menší korunku nebo čelenku, nebude to blbý? ale ani nevím z jakých kamínků a co k tomu.. Nejde mi stáhnout fotka celých šatů, tady je odkaz http://www.tery.cz/svatebnisaty/ (první sloupec, třetí od shora)
Odpovědět
K těmto šatům si můžete vzít v podstatě cokoliv. Já bych volila štrasovou ozdobu, nebo skleněné šatonové růže, ty by krásné vynikly. Tvar bych volila spíše do obloučku, nebo jen jemný řetízek s menším přívěskem, třeba perličkou apod. :-)
Odpovědět
Krásné a levné věci maji na sperkyproradost.cz.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer, Bizuterii bych volila spíše pouze štrasovou, korunku spíše menší, ono i záleží jaký budete mít účes- podle toho se hodně odviji- ozdoba do vlasů a náušnice, popř další ozdoba jako náhrdelník nebo náramek. Pokud mi ukážete představu svatebního účesu a Vaši fotografii, mohu ve svém obchodě kouknout, jaký typ bižuterie by se k tomu hodil a poslat Vám foto ☺️ Jinak jen dle šatů to vidím spíš na romantické a decentnější šperky☺️ Hezký večer, Alice
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?