Budete mít ve svatební den kabelku?

Profilova fotka
Ahoj holky, budete mít ve svatební den kabelku? Našla jsem si totiž v Mixeru botky a k nim pasující kabelku viz. obrázky. Ale mám obavy, jestli mi kabelka nebude spíš zavazet, když budu nosit celý den kytku u sebe. Možná bych ji využila jen na focení...Jak to máte vy, budete nebo měly jste kabelku?
Odpovědět
Profilova fotka
@werun_vb Ja som nad tym tiez rozmyslala, ale zda sa mi to dost neprakticke. Takze ja urcite kabelku mat nebudem. Ale na fotenie je to ok.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, já jsem kabelku neměla a na focení už vůbec ne, tam mi naopak přijde, že to překáží nejvíc. Myslím si, že nejlepší je, když ti tvé věci vezme do kabelky nějaká kamarádka nebo svědkyně.
Odpovědět
Kabelku jsem nechtěla, protože jsem si myslela, že mi bude zavazet. Nakonec mi trochu chyběla - nebylo kam si dát rtěnku, pudr atd. a musela jsem si drobnosti schovat k mamce nebo ženichovi do kapsy. Možná nějaký kompromis - kabelku mít, ale u někoho, kdo ti bude na blízku.
Odpovědět
já nebudu mít, ale budu mít věci u mamky
Odpovědět
Měla jsem psaníčko, ale nepoužila jsem ho, bylo někde stranou, nebo ho měla svědkyně...
Odpovědět
Profilova fotka
obcanku mel zenich v kapse. pudr a rtenku jsem mela pripravene v tasticce v aute. pouzila jsem to jen po obede pred focenim. kabelka mi prijde v tomto pripade hodne zbytecna. jo a na obrad mela rtenku a nejakych par sponek svedkyne.
Odpovědět
Pro nevěstu bych doporučila tento pytlíček. V nabídce ho máme za 59,- Kč www.beremese.cz/shops/svatebni-kosiky... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jí měla ;-) I na focení. Na obřadu mi jí držela kamarádka, pak mi jí převezli na hostinu, tam byla na stolku, na focení mi kytku táhnul ženich (byla šíleně těžká) a já si nesla kabelku. I na pár fotkách ji mám.
Odpovědět
ja jsem mela na ruce malou pompadurku a ani jsem ji nevnimala :-) byla lehoucka a mela jsem v ni vsechno potrebne ;-) i k satum se hodila.
Odpovědět
Mě kabelka přijde nepraktická. Co se v ní na svatbě může mít? Pudr, kapesníčky a lesk na rty nebo rtěnka. Nic, co by se nedalo dát družičkám, mamince a nebo svědkyni. Já kabelku neměla nijak mi nechyběla.
Odpovědět
@werun_vb Už mám po svatbě a mohu říct své poznatky. Kabelka mi nijak nevadila. Při obřadu a focení byla u rodiny a na svatbě jsem ji měla u sebe. Kabelku jsem měla z praktických důvodů. Musela jsem v ní mít mobil, protože přijížděla rodina na svatbu až z Čech, zároveň kvůli paní fotografce a ještě, že jsem ho měla. Dále jsem v kabelce měla peníze na zaplacení hostiny a peníze ze svateb. darů (museli jsme to mít u sebe) a zároveň nepatřím mezi ty ženy, kterým se líbí, že ženich narve peněženku a spoustu věcí do obleku a kapsy vypadají jak vaky od sysla. Proto tedy pro mě byla kabelka praktická. Co se týká šmínek - měla jsem tam akorát lesk. Měla jsem trvalý make up, který po celý den úpravu nepotřeboval. Takže u mě kabelka byla na nutnosti. :-)
Odpovědět
Já si budu brát malé psaníčko na lesk,parfém,kapesníčky a pudr. Kabelku.když nebude potřeba, předám ségře nebo mamce. Dělali jsme to teď tak na ségřině svatbě a v pohodě ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Já budu mít pompadůrku. Vdávala se s ní má svědkyně a budu tak mít něco půjčeného ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem měla pompadúrku a ani jsem ji nevnímala. Měla jsem v ní občanku, platební kartu, rtěnku, kapesníčky a samozřejmě mobil. Pořád mi někdo volal, dokonce ještě cestou na obřad, takže si nedokážu představit, že bych měla věci rozstrkané u jiných lidí, navíc mám ráda vše pod kontrolou :-D Jak říkám, navlečenou na ruce jsem ji ani nevnímala, ale psaníčko by mi asi překáželo (psaníčka obecně nemám ráda, i když vypadají kouzelně, ale připadají mi nepraktická, takže je nenosím při žádných příležitostech).
Odpovědět
Profilova fotka
Vubec mne nenapadlo si nejakou kabelku porizovat, ani jsem nikomu jinemu nic nedavala aby mi neco nosil, obcanky jsme dali svedkovi den predem a liceni jsem nechala na pokoji (klicek od pokoje mel u sebe zenich), nakonec nebylo ani potreba se jit behem dne poupravit, mobil jsem vypnula rano, vsichni dostali cislo na svedky a info ze nevesta a zenich nebudou k sehnani.. a za cely den mi nic nechybelo :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?