Svatební web, co si o tom myslíte?

Profilova fotka
Ahojky, máte, holky, svatební web? Mně to vždycky přišlo jako hrozná úchylárna, až mě ukecala kamarádky i přítel, že by to bylo fajn kvůli svatebním darům - dají se tam dát odkazy, případně napsat pro všechny jasně a výstižně, že když už, tak by byl spíš pro penízky... Co si o tom myslíte? :) My už teda máme doménu, jen se loudáme s texty, nicméně na pozvánkách je web zveřejněný, tak doufám, že se bude líbit. Kamarádka, která nám ho dělá, ho ladí do charakteru oznámení a první "náčum" byl luxusní :)
Odpovědět
1
2
@misulenka_pepousek my web máme, ale přesně z toho důvodu, který píšeš. Je to prostě praktické. Nejen kvůli darům, ale náš hlavní důvod je ten, aby byli informovaní především hosté - kdy se kam jede, kde co bude, adresy a spousta dalších věcí - především tedy organizačních. Všichni se mě vesměs ptali na totéž, hromada stejných dotazů.. tak proč prostě neudělat "něco" (ať už stránky, nebo nějaký text), kde bude přesně všechno popsáno ;-) Je to jednoduchý a elegantní způsob :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@hannahs: Souhlas :) Mapy a popisy styčných bodů se hodí ;) Zvlášť těm, kteří se v těch kterých končinách nikdy nevyskytovali... :)
Odpovědět
Navíc se dá takový web udělat i bez jakýchkoli znalostí a zcela zdarma. Jedna z takových možností je blogspot com Díky tomu, že to patří pod Google, bych se nebála, že vypiplaný svatební nebo rodinný web někdo časem jen tak smaže, jak se to u menších projektů už stalo.
Odpovědět
@misulenka_pepousek my web máme a všichni nám to chválí, že je krásnej a hlavně je to praktický:)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky máme, z praktických důvodů, aby všichni věděli kam, kdy, co a jak.
Odpovědět
Profilova fotka
@marcelahall ahoj, kde mas prosim web? taky z praktickych duvodu premyslim o porizeni, ale nechce se mi za to platit. Treba u svet svateb mi prijde, ze to je zdarma, nebo se mylim?
Odpovědět
Profilova fotka
Taky web máme..na webnode.cz kde to je zdarma, a těžký to není..
Odpovědět
Také plánujeme vlastní stránky, přítel na tom zapracuje a já mám nápady co tam bude už teď, od stručného infa o nás, až po instrukce co kdy kde jak atd :-D naštěstí je většina našich potencionálních hostů internetově gramotná :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@rozzaarka zadarmo www.mywedding.com. A nas je www.mywedding.com/liberec, pokud se chces pokochat ;-) 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
@marcelahall Pěkný:-) kouknu na to, kdyz to pujde udelat i cesky, pujdu do toho:-) moc diky za typ:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@rozzaarka Pokud se nepletu, tak záložky si můžeš přepsat jak chceš, takže klidně i česky ;-) Snad kromě RSVP, to musí zůstat tak, protože má spešl formát odpovědi. Vyzkoušej a uvidíš.
Odpovědět
Profilova fotka
@marcelahall Ahoj pani:-) tak tvorim stranky:-) uz na tom sedim peknou dobu, snad to bude pak aspon trochu pouzitelny:-) prosim te jak funguje to rsvp?
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@rozzaarka to RSVP jsme nakonec nepouzili, takze nevim presne...ale myslim, ze by ti to melo automaticky poslat email, kdo potvrdil. A nebo si jen zaloz svou zalozku a tam jim napis, at ti napisou nebo zavolaj a hlavne do kdy!! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@marcelahall jojo, tak nejak to mam v planu:-) jeste u toho kontaktu mi tam zustava automaticky vyplneny moje jmeno a email, takze to mozna taky dam na nejaky samostatny list a sbohem tva mana:-) moc diky za tip:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@rozzaarka presne tak ;-) a neni zac, rado se stalo.
Odpovědět
Profilova fotka
Taky jsme měli web a lidi to ocenili, žádné zbytečné telefonáty a tak. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Za mě NE. Taky jej mám, ale pak už nebyl čas to řešit. K oznámení jsem přiložili dopis, kde byly veškeré důležité informace :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
Profilova fotka
@rozzaarka Ahoj, muzu se zeptat jestli se ti to cesky povedlo?
Odpovědět
Profilova fotka
@verunkav88 co jestli se mi povedlo?:-) jestli myslis stranky, tak ty mame:-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Ahoj, já můžu doporučit www.bude-svatba.cz :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Podle mě je svatební web k ničemu, zapadne to stejně po svatbě prachem :) A na svatební dary jsou efektivnější věci, kamarádka třeba použila Darsnů - www.darsnu.cz Vypadá to nenuceně, vtipně a pěkně (kéž bych o tom věděla u své svatby). Já jsem si pro ni přes to rezervovala dar a tak jdu v létě na svatbu na jistotu. Jinak fotky ze svatby se dají nasdílet i jinak a většinou to vypadá i líp a oznámení o svatbě dostanou ti kterých se to týká poštou. Takže za mě svatební web moc k ničemu není...
Odpovědět
tak jasně že po svatbě většinou zapadne prachem či je stránka tvůrci smazána :-) ale od toho přeci svatební web není aby fungoval po svatbě (i když chvilku třeba na fotky pro někoho ano) ale je hlavně o tom že tam hosté najdou mapy, odkazy na ubytování, možnosta zrazervovat dar.....atd a hlavně nejaktuálnější informace...když se třeba změní hodina srazu, oběda, večeře...tak to nemusí nevěsta či ženich složitě psát všem pozvaným, ti se mrknou na stránky a ví to. My je také měli, jen jsme si upravili jeden z mnoha nabízených vzorů stránek zdarma na webu a bylo...a necelý rok po svatbě už ten web nikdo neřeší, ale dost lidem posloužil, protože jsme měli svatbu na místě kde většina hostů nikdy nebyla (na horách:-)
Odpovědět
Přežila jsem i bez svatebního webu...ale doba jde kupředu. :-D Kdo chtěl dát dar, stejně ho dal, kdo nechtěl, dal peníze - aj bez webu. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Taky neplánujeme žádný web. Všechno potřebné je v příloze k oznámení a nenapdá mě nic dalšího, co by mohlo "naplnit obsah webu". Navíc mi to přijde, že se dělá z jedné svatby až příliš velký podnik...
Odpovědět
Žádný podnik se nedělá, svatební stránky bývají zdarma. My jsme teda za ně nic neplatili. Jasně, že svatba se dá udělat i bez toho, ale nám přišlo super právě to, že jsme tam mohli mít mapky, aktualizovat informace, dát dam fotky našich koordinátorek, aby hosté věděli, za kým mají případně jít, hosté si mohli rovnou zarezervovat dar. Měli jsme tam napsaný harmonogram dne, čísla na taxi (na ten den byla domluvena akční sleva pro naše hosty), možnost, jak parkovat atd., prostě spoustu praktických informací na jednom místě. Vše jsme aktualizovali přímo tam a nemuseli každému zvlášť říkat, když se něco změnilo. Po svatbě jsme tam pak dali fotky a video (na heslo, protože jsme to nechtěli mít tady nebo někde veřejně) a bylo. Svatební stránky rozhodně nejsou nutností, ale nám i našim hostům přišly vhod. A i teď, když jdeme někomu na svatbu a mají svatební stránky, tak jsem za to ráda. Zjistím si tam třeba, v jakých barvách a stylu svatba bude, abych se podle toho mohla obléknout a všechny podrobnosti, aniž bych musela otravovat snoubence dotazy. :-) A když si na těch stránkách můžu rovnou zarezervovat a koupit dar, tak je to úplně nejlepší. Usnadní to práci a člověk ví, že dává to, co snoubenci opravdu budou potřebovat a užijí to.
Odpovědět
Holky, mohly byste prosím dát odkaz na webové stránky:-)jelikož budeme mít na svatbě lidi z celé republiky, přijde mi to na organizaci super:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@bara9 Hezky den, posilam odkaz na nas "Hura, bude svatba!" web, za kterym stoji muj muz. Nezapre, ze je developer srdcem i dusi, takze bylo samozrejmosti, ze nase laska bude ONLINE :). Postaral se i o oznamovaci video a nailustroval veskere vesele karticky, ktere jsem si zamanula. Verim, ze pro inspiraci poslouzi. http://hurabudesvatba.cz/ Vice pripadne v mem fotoblogu :), K.
Odpovědět
Profilova fotka
@kristyna_senf : No tak to nemá chybku :)) Hlavně to videjko. Manžilek je šikula :)
Odpovědět
@valeria123456 mně právě přijde jednodušší napsat všechno jednou na web než každému něco vysvětlovat. Kamarádce jsme vytvořili web http://martin-a-jana.webnode.cz/ a na ty svatební dary je i super jednoduchá aplikace tady na Beremese.cz :-) navíc tam pak pod heslem dáme všem fotky a videa a bude :-)
Odpovědět
@bara9 jak jsem psala Valerii, na www.webnode.cz jsme dělali web na svatbu kamarádce (mám tam i svůj blog) a nic nás to nestálo.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?