Poukaz místo hmotného daru

Ahoj, chystám se dát novomanželům ke svatebnímu daru i něco praktického do domácnosti. Zrovna se budou stěhovat do nového, takže mi přišlo super darovat jim kvalitní povlečení. Vím, že by to využili, a navíc to může být i hezký dárek ke kolaudaci. Jenomže jim to nechci vybírat sama, protože nevím, jaký styl by se jim líbil. Přemýšlela jsem nad dárkovým poukazem, aby si mohli sami vybrat. Není to divné? Mně vždycky přišlo, že je poukaz dobrý dárek jenom v případě, že je na něco zážitkového.
Odpovědět
Poukazy do obchodů jsou prima, aspoň si vyberou, co by si přáli. A třeba si díky poukazu koupí i něco, co by si jinak nedopřáli :-) Upřímně, já jsem většinou z darovaného povlečení nešťastná, protože máme hezky sladěnou ložnici a když se dárce netrefí do barvy, je to pak jak pěst na oko...
Odpovědět
Mně to připadá jako dobrý dárek 🙂 Díky tobě budou mít kvalitní povlečení podle svého gusta. Bez toho by si ho třeba koupili v nějaké běžné kvalitě, protože to kvalitní by jim přišlo moc drahé. Já to tak mám, že si dovolím dražší věci jen když nedostávám na výběr, jinak volím zlatý střed 🙂
Odpovědět
Kašli na to, jestli se to hodí nebo ne. Když víš, že jim to udělá radost, tak se to hodí. Dárek má být hlavně novomanželům na míru, takže vhodný je. ;) Já jsem dostala povlečení od Matějovskýho a zklamání mi vydrželo jen do té doby, než jsem v něm strávila první noc. Bylo to při jiný příležitosti, ne svatební dar, ale to je šumák.
Odpovědět
je to právě výborný nápad ta poukázka 😁 třeba matějovský má i možnost úpravy velikosti, což je zdarma, ale musíš to řešit už při vytváření objednávky 🙂 takže jen ať si to pěkně vyberou sami
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?