Kreslený portrét novomanželů předaný v den svatby

Má představa je následující - chtěla bych se domluvit s fotografkou, aby mi na email zaslala jednu vybranou fotku novomanželů a tu následně nechat překreslit jako portrét tužkou (vše by muselo být předem domluvené) a ještě v ten samý den obraz předat jako svatební dar. Je mi jasné, že kvalitní a propracovaný portrét potřebuje čas, ale v tomhle případě nechci detailní portrét obličeje, ale třeba jen siluetu postav. Hlavně aby bylo znát, že jde o ně dva :-N Na netu jsem našla nejkratší dodací lhůtu týden a ještě vždy na druhé straně republiky :-( Samozřejmě to lze nechat vyhotovit a předat jim to až po svatbě, ale zamýšlela jsem to jako překvapení ještě dříve, než vůbec spatří nějaké společné svatební fotky x-) Nemáte, prosím, někdo s podobnou rychloakcí zkušenost? Nebo rovnou typ na někoho šikovného v Praze? Děkuju! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Pokuď bys to opravdu chtěla takhle rychle tak mě napadá fotku nechta vytisknout na daný formát jako chceš mít finální dárek a použít prosvětlovák. Tady sehnat si lampičku, sklo nebo průhlednou plastovou desku, kterou položíš na třeba dvě židle, přilepit na to fotku, dát přes to papír a ze spoda prosvítit lampičkou. Já to tak dělala do školy, když jsem neměla moc času něco namalovat :-D Nebo si sežeň karikatůristu, ti umí rychle kreslit.
Odpovědět
Já myslím, že se to dá v pohodě. Chce to jen cvik.. navíc pokud by to bylo jen tužkou nebo úhlem, tak to jde rychle a třeba za 2-3hod se to dá i celkem propracovat. Dělala jsem na VŠ přijímačky z výtvarky a tam za hodinu se musela stihnout detailně hlava a šlo to. Pak výtvarka byla na 2hod a kreslila se i celá postava.. Znám spoustu lidí, co dokážou za 2hod úplné divy :) bohužel nikoho v Praze. Zkuste klidně i nějakého studenta nebo hodit poptávku na Fler nebo i tady. Ale určitě bych to ve svatební den neriskovala bez vyzkoušení. Nechte si ukázat pár obrázků a nechte se za třeba hodinu nakreslit vy sama, ať můžete posoudit, zda pak výsledek splní vaše očekávání. znám lidi, co si myslí, jak krásně kreslí a přitom je to průšvih a pak většina lidí co podle mě kreslí fakt super, tak se tím vůbec nechlubí a kromě jejich blízkého okolí o tom ani nikdo neví... třeba tu někdo bude mít na někoho tip, ale fakt doporučuji předem vyzkoušet. Třeba přítele brácha si nechal nakreslit jejich mamku a když jsem to viděla, tak mě polývalo, fakt bych na to nechtěla koukat každý den, hrůza.. každé ucho jinak, strnulý výraz, škleb, každé oko jinak velké... a to si daná osoba hraje na to jak děsně dobře kreslí a dělá to za peníze a ne malé...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?