Kam napsat, že nechceme svatební dary, ale peníze?

Zdravím všechny nevěsty:-) Prosím Vás o radu. S přítelem nechceme svatební dary,jsme kompletně zařízeni. Máme už vybranou básničku,kde dáváme hostům najevo,že bychom raději finanční příspěvek. Ale teď si nevíme rady s tím,kam tuto básničku napsat. Jestli na pozvánku ke stolu,což mi přijde trapné,aby to nevypadalo,že peníze jsou podmínkou pozvání a nebo jestli máme vyrobit ještě jednu kartičku,kde by byla jen tato báseň. Nebude toho v té obálce hodně? Když tam dáme oznámení,pozvánku a ještě do třetice tuto kartičku? Máte s tím nějaké zkušenosti? Poraďte prosím:-)
Odpovědět
Profilova fotka
já jsem se setkala s tím, že to bylo vložené na další kartičce, vůbec to nevadilo :-)
Odpovědět
Jeee tak to moc děkuji,nejspíš to tak uděláme:-) Ještě se chci zeptat,když rozesíláme pozvánky dvojicím,ale i jednotlivcům má být pokaždé oslovení jiné? Jako,že pro dvojici napíšeme zveme Vás a pro jednotlivce zveme Tě? Nebo máme na všech nechat oslovení stejné?
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den,se zákaznicemi to řešíme tak,že k oznámení vložíme další kartičku a na ní je třeba vtipná básnička aby hosté dali peníze. Rádi vyrobíme :-)
Odpovědět
@leontynka1 Děkuji za tip:-) Máte zkušenost s pozvánkami,co se týká oslovení,jak jsem se už výše zmínila?
Odpovědět
Ke svatebnimu oznámení budeme přikládat pozvanku ku stolu a dale basnicku, harmonogram a magnetku jako dáreček; -)vse budu mit zvlast na karticce a verim, ze se to tam vejde;-)vzdyt se posilaji dopisy treba se 4stranami a ještě jsou prelozene.jinak v dnešní době mi neprijde blby rikat si o finance nez o dar.-)
Odpovědět
Jo a na všech kartickach budeme mit zveme vás! I kdyz jsou tam asi tri jednotlivci
Odpovědět
Profilova fotka
@mipa88 pokud pisete dvojici tak by melo byt "zveme vas". Male v. Nevim zda si to tu nenapsala jen jako preklep, nebo tam mate opravdu chybu. Pro jistotu :)
Odpovědět
Profilova fotka
@mipa88 Dobrý den, já bych se řídila dle toho jak to k dotyčné osobě cítite vy, většinou, ale zvete někoho + doprovod, takže bych volila pro všechny Zveme Vás.
Odpovědět
U všech máme "zveme vás" do obálky jsme dvali oznámení, pozvánku ke stolu a A4 papír s instrukcemi, kdy a kam přijít, v kolik co bude, mapka cesty a tam jsme připsali i info, že chceme peníze místo věcných darů
Odpovědět
My měli jenom velmi jednoduché oznámení s větičkou o penězích (mrkni ke mě do alba z příprav). K oznámení jsme potom přidávali ještě takové "svatební noviny" s instrukcemi - přesné adresy obřadu a restaurace, harmonogram, jak se obléknout (dost lidí se nás na to ptalo), jak dorazit MHD, prostě všechno, co nás napadlo. Dost lidí si to pak přineslo složené sebou v kapse ;-)
Odpovědět
U nás to proběhlo tichou poštou a věcné dary jsme opravdu dostali jen od těch, od kterých jsme peníze nechtěli (svědci, sourozenci).
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?