Dary pro hosty

Ahoj holky ;) co budete mít jako dárek pro hosty? Přemýšlíme nad čokoládkama... kde jste je objednávali? Děkuji a přeji příjemné přípravy ;)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj :-) nic :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Asi taky nic :-D ..Nějak se to tady na beremku obrací vzhůru nohama a nechápu co všichni vymýšlí..To mají zbytečně moc peněz na vyhazování? =-) Copak není darem už to, že je na tu svatbu pozvu? Dary snad dostávají novomanželé a né hosté..Holky fakt už neblbněte ;-)
Odpovědět
Já bych neřekla přímo ať se neblbne :-) Výslužka tak nějak byla zatím na všech svatbách, které jsem se zúčastnila, kromě jedné :-) Takže není to nic, co by bylo divného, myslím si naopak, že je to míň divné, než všemožné jiné věci typu manžetky do saka I love my wife, ponožky s nápisem ženich apod :-) :-) Nicméně my taky výslužky po svatbě pro hosty neplánujeme.. Máme velkou hypotéku, spoustu věcí v krabicích bez skříní, přesto chceme pozvat svoje dobré kamarády na celý den, takže nějaké dárečky pak neřešíme, to už nemá pro nás moc význam, když platíme všem (70 lidem) všechno ten den kromě ubytování. takže myslím, že dárečky pro hosty jsou už něco navíc, ale řeší se tu jiné věci, které bych označila za blbosti ;-) Takže pokud chcete hosty něčím podarovat a máte ještě na to, tak proč ne... Ale asi bych šla do nějaké nejjednodušší a levnější formy..ale to je můj názor
Odpovědět
Profilova fotka
@kuliseks Já nemyslím výslužku jako takovou a zakladatelka této diskuze myslím také ne..Mluvím o různých čokoládičkách, mandlích a nedej bože vínech :-)
Odpovědět
@pajisk to myslíš ty mini čokoládky?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my máme skleničky na sekt se jménem hosta. Původně to jako dárek zamýšleno nebylo, chtěla jsem originální jmenovky a ne jen kus papíru. Pak jsme si řekli, že si skleničky můžou hosté odnést a budou to mít jako drobný dárek. Co bych taky dělala doma s 60 skleničkami... :-D Zas takový balík peněz to nebyl, skleničky jsou koupila v Ikee a popisovala nesmývatelným fixem na sklo :-)
Odpovědět
skleničky jsou super nápad!!! já opravdu myslela takové ty miničokoládky, myslela jsem takovou malou pozornost, ale je asi pravda že toho už tak je dost :) díky za reakce!
Odpovědět
Na co ? Zbytečně si navyšuješ rozpočet a už vidím jak se to tam všede válí a stejně půlka z nich totam necha .... A hlavně to minimum z nich ocení;-)
Odpovědět
Profilova fotka
My budeme mít asi perníkové srdíčko na stole fungující jako jmenovka, nevím ještě jsme se nerozhodli. Ale pokud nebude tohle, tak nic, protože hostů bude 90, takže i sebemenší blbost by nakynula do velkých financí a zcela zbytečně. Myslím, že lepší než jedna malá čokoládička, to už je lepší nic ;)
Odpovědět
my taky dáváme jako jmenovku perníkové srdíčko a pak do páru každému 350 ml flašku s domácí slivovičkou s vlastní etiketou a takový malinký svatební magnetek na ledničku na památku. Celkem jsme za ty darky zaplatili 2000. Stejný, ne-li větší peníze by mě stálo cukroví do výslužek pro všechny a to stejně každej má týden v ledničce a po týdnu to letí do koše.
Odpovědět
Na pár svatbách jsem byla a žádné dárečky jsme nedostávali. Dokonce ani svatební mandličky, kapesníčky na slzičky ani podobné potřebnosti. Na jedné svatbě jsme dostali jmenovky z perníku - to bylo moc hezké překvapení, navíc jedlé, takže jsme doma neměli další lapače prachu. ;-)
Odpovědět
Nebudeme mit nic ;-) Jenom kosicky s kolacky, protoze u nas se to tak dela a ja mam kolacky rada :-), ale myslim, ze bychom se obesli i bez toho. Fakt nevim, proc obdarovavat hosty za to, ze prisli :-), pokud to neni nejaky vylozene osobni darek, napr. vlastnorucne vyrobeny apod. Nevim treba, co jsou zac ta svatebni vina, ale pochybuju, ze bych tim pritelovu rodinu z Moravy potesila...
Odpovědět
Článek se načítá
Kamarádka měla mýdla :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?