Co máme chtít za svatební dar?

Profilova fotka
Ahoj,plánujeme svatbu na duben 2009 a moc se nám nechce dostávat peníze,chtěli bychom klasické dary.Co budete mít vy nebo co jste dostávaly-dávaly
Odpovědět
1
2
My jsme si udelali seznam, protoze vybavujeme domacnost, takze se nam taky hodila spousta veci.....a byli jsme radi, ze jsme usetrili cas a nemuseli je shanet.... Zalezi na tom, jestli mate treba vybavenou domacnost nebo ne....
Odpovědět
Můžeš mrknout na náš svatební list.... http://www.beremese.cz/svatebnilist/q...
Odpovědět
To by bylo fajn, kdyby nevěsty, co už svatbu měly, sem hodily jejich listy pro inspiraci a nevadilo jim to samozřejmě ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tady je jedna diskuse -www.beremese.cz/forum/show.php?vThreadID=33153&vGroupOffset=0
Odpovědět
Profilova fotka
taky bych bylo pro ty listy na inspiraci
Odpovědět
Profilova fotka
ten sv.list na netu není špatný nápad,řeknu o tom přítelovi a zkusíme asi něco podobného udělat
Odpovědět
vyvecna: myslím ,že to je jedno z nejlepších řešení, pokud teda nebudete chtít jen peníze. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
právě,že všichni kamarádi a ostatní co měli letos a loni svatbu chtěli jenom peníze,tak jsme si řekly,že to uděláme trošku jinak a řeknem i o nějaké dary,rádi oba rozbalujeme a necháváme se překvapit
Odpovědět
No právě, my navíc budeme znovu zařizovat novou domácnost, takže se spousta věcí bude hodit.
Odpovědět
Profilova fotka
vever14 :taky budem zařizovat domácnost,teďka se nám předělává byt.jádro,takže pátráme. kdy budeš mít svatbu
Odpovědět
Měsíc a kousek po tobě. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
fakt jo a kde? co už máš koupeno
Odpovědět
Článek se načítá
V Praze a koupeno nemám teda vůbec ,vůbec nic. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
tak přece máš o trochu víc času než já a máte už nějakou představu,barevnost počet lidí
Odpovědět
Počet lidí bude kolem 80 a barevnost vůbec nevím,fakt se tím ještě moc nezabývám ,na šaty mám v plánu jít tak únor -březen, ted spíš si vytvářím jakýsi seznam, co všechno bude potřeba.
Odpovědět
Profilova fotka
tak ti přeju aby Vám svatbička vyšla skoro do posledního puntíku a aby byla bez mráčků : )
Odpovědět
Díky, přeji to samé x-)
Odpovědět
Já dostala toto: Talíře, hrníčky, mixér, skleničky, hrnec, ručníky, osušky, dozy na mouku, cukr, sůl, kořenky, příbory, vázu, kávovar, povlečení, peřiny, a zbytek peníze.
Odpovědět
Profilova fotka
hmm to je dlouhý seznam
Odpovědět
My si říkali známým o peníze, ale třeba od našich jsem dostala a chtěla dostat papiňák, osobní digitální váhu s měřením vody a tuku a od sestřenice toustovač. To byl skvělý dar: teď často kupujeme šunku a sýr a toustový chleba a pečeme. :-) Opravdu ho využíváme. Taky jsme dostali svatební album. A dostali jsme hodiny. Taky jsem slyšela, že se dává třeba nějaký lepší parfém nebo toaletní voda dámská i pánská verze, poukázky někam... atd.
Odpovědět
Profilova fotka
olu: ahojky, taky bysme jako svatební dar chtěli jen peníze, ale tak nějak nevím, jak a kdy to říct? Jestli až když budeme cca 14 dní před svatbou rozvážet oznámení a nebo počlat až když se někdo zeptá...aby to nepůsobilo blbě...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky přidávám se s podobným...s přítelem spolu žijeme téměř 4 roky, v domácnosti téměř vše máme a proto než aby se nám sešly 3 varné konvice, 5 toustovačů, tak bychom taky rádi finance..rodičům už jsme to řekli..jen taky nějak nevíme, jak to říct šikovně aby se nikdo neurazil kamarádům a tak..(nechceme, aby si někdo myslel, že když ho zveme na svatbu, že ho chceme vyždímat :-D )
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Zrzu, myslím, že se každý zeptá, co byste chtěli za dar, takže pokud to sou kamarádi, tak pochopí, když jim řeknete, že doma vše máte, že penízky budou to nejvhodnější, já to taky budu říkat a ríkám narovinu a všichni to chápou, my na svatbách taky dávali peníze a nijak mě to nepohoršovalo, částku sme samozřejmě s nikým neřešili, ale to už je na nich.. ;-) Ale vůbec bych se nebála toho jim to jednoduše oznámit! :-D Dášo, oni se fakt všichni zeptají, předpokládám, že se s kamarádama vídáte i během roku, že se neuvidíte jen na svatbě, a ostatní se taky určitě zeptají, myslím, že málokdo by si dovolil jentak něco koupit, aniž by věděl, jestli to třeba chcete, já si počkám, až se zeptaj, spousta lidí už se ptala a všichni to vzali úplně v pohodě, jak už sem říkala, oni taky chtěli peníze. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nam bylo blby chtit po kamaradech penize, takze jsme vytvorili i svatebni listy. Penizky jsme tam taky zaradili, ale dali nam je jen ti nejblizsi. My sice domacnost uz mame vybavenou dlouho, ale nektere veci nic moc nebo dosluhovaly. Takze jsme tam meli: penize, poukazka Ikea, horska kola, zehlici prkno, pekarna, rychlovarna konvice, osobni vaha, noze, elektricky kartacek, rucni vysavac, povleceni, odstavnovac citrusu a dalsi. Ale kazdemu se hodi neco jineho nez treba nam.
Odpovědět
Profilova fotka
Pravě že my máme domácnost vybavenou poměrně nově a vše nám funguje, a my taky pochopili, když kamarádi chtěli peníze, takže myslím, že i oni to vezmou.. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Luci: jo, máš asi pravdu, zbytečně se tím asi stresuju, právě aby to nevypadalo hamižně, že je tam zvu jen kvůli prachům. Na druhou starnu už spolu nějaký čas bydlíme a co jsme potřebovali, to jsme si pořídili a co nemáme, se nám do bytečku nevejde, protože zatím nejsme ve svém.
Odpovědět
Ahoj, tak my jsme dostali od příbuzných peníze (byt máme skoro komplet zařízený) a kamarádům jsme udělali seznam, kde bylo vždycky přesně napsán výrobek, značka, cena a kde se dá sehnat a hlavně fotka!- např. např. Kuchyňská váha, značka XY, kolekce ZZ, cena 999,-, prodejce: Electroworld. Jsem totiž ten typ, který chce mít doma hezky vše sladěno, takže kdyby mi někdo třeba koupil modrý toustovači , tak ho prostě nepoužiju a bude někde ležet.Ceny byly od cca 200,- do 2000,-, Za chvíli to hodím do albíčka. A hlavní je pak někoho pověřit, abyse o to staral. Já jsem pověřila sestřenku moji zlatou :), aby lidé komunikovali s ní, abychom nevěděli co a od koho dostneme. Takže jsem dala všem její číslo a mail a lidé ji napsali, která čísla jsou ještě volná a pak že si zamlouvají dárekk číslo 6 a bylo ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ja mela taky napsane i presne typy a barvy. Jen treba to prkno melo, ze to ma byt Vileda nebo Leifheit - u zehleni mi to fakt ladit nemusi;-) Jen mi nejak unika, proc chcete svatebni dary, kdyz nic nepotrebujete???:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Právě že dary nechceme, když všechno máme, ale penízky jako dar by nevadily.. :-D
Odpovědět
Dasenka83: vždyť můžete využít zdejší seznam darů nebo až se Vás budou ptát, tak si říct o peníze, hamižně to určitě vypadat nebude anebo jim vložit lístek (že chcete peníze) do obálky s oznámením. Tak jsme to udělali my.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?