Co jste napsali k "pokladničce" nebo "krabičce na přání"

Zdravím všechny, přemýšlele jsem, zda mít na svatbě krabičku na přání, příp. příspěvky, a jelikož se docela plácneme přes kapsu, ráda bych dala hostům možnost nám něco přispět. Na druhou stranu nechci, aby to vypadalo, že očekáváme, že nám každý něco dá, tak to není, prostě pokud by někdo chtěl přispět, budeme rádi, pokud ne, budeme rádi i jen za to, že přišel. Dumám tedy nad tím, jak toto hostům sdělit, zda udělat cedulku ke krabičce na přáníčka a fin. dary? Co na ní napsat? Nebo jí tam jen položit a nic nepsat? Měli jste na svatbě něco takového?
Odpovědět
Profilova fotka
Mrkni ke mě do profilou, jasně a jednoduše :-) Každý ať si pod tím představí, co chce, na přání papírová, na přání virtuální...
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme měli jen ozdobenou krabici a na ní nápis "Na přáníčka" V praxi to ale stejně fungovalo tak, že nám na oslavě všichni popřáli osobně a přáníčka i s darama nám dali do ruky. A my je potom dali do ty krabice sami. A co se týče toho jak jím to říct - jakmile se někdo ptal, co by se nám hodilo za dar, odpověěli jsme, že mixér a konvici už máme, že bychom raději uvítali malý příspěvek na svatbu ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?