Co dáváte jako svatební dar?

Všimla jsem si, že toto téma už tu bylo, ale bohužel přesně z druhé strany, než se potřebuju zeptat já... Co bych si přála já jako svatební dar vím, ale nevím co koupit sestřence... chtěla jsem nějaký netradiční dárek v podobě masáže, víkendového pobytu, adrenalinového zážitku nebo něco podobného, ale aby to bylo pro oba a nejvýš do 1000Kč, případně to může být i úplně něco jiného, nemáte nějaký tip, nedávaly jste někomu něco podobného nebo nedostaly jste nějaký takový dárek?
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Tak mela bych netip a to ESENNCE v Praze. Koupila jsem tam darek na Vanoce a kdyz jsem volali, tak ze to stoji dvakrat tolik ted, no des.Vratili mi penize, ale ne vsechny, toho messengera, co sjem platila, protoze mi rekli, ze nevi, esetli si to muzu vyzvednout osobne, i kdyz to na strankach nabzieji, tak ze jako radeji ten messenger. Ten ten den vubec neprisel, i kdyz sjem cekala schvalne doma a az druhy den jsem se s nim nahanela. Priserna firma. A pro dva do tisicovky mi prijde malo. Bude to drazsi.
Odpovědět
Profilova fotka
my se složili ještě s jedním párem a koupili jsme ohňostroj za 1700, vyřídili jsme povolení a pak ho novomanželům večer odpálili...není to úplně přesně netradiční dárek pro dva, ale slavilo to úspěch x-)
Odpovědět
Ta částka je jen takový první nástřel, aby se ta diskuze od něčeho odvíjela, jsem připravená na to, že skončím u úplně jiného dárku za úplně jinou cenu :-) když to bude něco fakt dobrého. No a když se nic nenajde, tak to skončí u nějaké klasiky no... :-|
Odpovědět
Profilova fotka
něco fakt dobrýho? to záleží i na tom, jaký mají novomanželé společné koníčky, zaměstnání atd...i z toho lze čerpat inspiraci ;)
Odpovědět
Tak z toho bohuzel neni co cerpat :-) maj dvouletou dceru, malo casu, malo penez, partner je stale v praci... myslim ze jakekoliv zpestreni oceni vic nez cokoliv jineho, protoze sami si to nekoupi...
Odpovědět
Profilova fotka
:-) tak potom chápu, proč bys jim chtěla dát "nějaký zážitek" pro dva
Odpovědět
Přemýšlela jsem o zorbingu, to je taková ta koule jak se v ní "letí" z kopce, nebo je teď taky novinka to chozeni po vodě v kouli. Ale ještě bych to potřebovala někde ve středočeskym kraji, nejlíp Praha - východ, Mělník a tak. Těch dárků je na netu hodně, ale ráda bych radu od někoho kdo už něco takového kupoval.
Odpovědět
Profilova fotka
andreyya, jsou z Prahy?
Odpovědět
janinek: kousek od Prahy, v uvahu prichazi Praha + okoli
Odpovědět
My jsme dali kámošce Kámasútru - http://knihaoriginal.wz.cz/index2.html Na začátek knihy jsme dali věnovaní - básničku apod., potom jejich společnou fotku a dále byli v knize použity jejich jména + město, ve kterém žijí. Je to takový osobní dárek.
Odpovědět
Na těch stránkách si můžete najít malou ukázku z té Kámasútry, jinak jsou tam hlavně knížky pro děti...
Odpovědět
verci.k: na tu knizku jsem ted koukala, nevypada to spatne a jak vypada ve skutecnosti? jak je velka a tlusta?
Odpovědět
Článek se načítá
andreyya: Je o něco málo větší než A4 a tlustá moc není - má cca 40 stran, psáno velkými písmeny + obrázky, není to na žádné dlouhé čtení, spíš osobní dárek, který potěší. Já ji dostala od přítele k narozeninám.
Odpovědět
tak my jsme dali sestřence za celou rodinu, která byla také pozvána na svtbu krásnou bonsaj a na ni vyseli papírové květy a v každým květu byla skovaná bankovka...větší počet květů měl českou měnu a zbylé květy obsahovaly jiné měny (eura, slovenský, dolary)..Dar se moc líbil a novomanželé stále čekají až jim bonsajka začne zase "kvést" :-D
Odpovědět
A co jim zaplatit nějaký víkendový pobyt někde? Třeba v lázních, nějakou masáž, kůru, dvouletá holčička by víkend bez nich snad vydržela, oni by si udělali pěkný víkend jen ve dvou. Ale nevím, jak je to finančně náročné. Kamarádka takhle byla v létě v Mariánských lázních na týden - s manželem, pili tam ty prameny, chodili na procházky, masáže, do bublinkové vany a prý to bylo super. Třeba něco takového?
Odpovědět
tak po domluve s okolim jsem se na 99% rozhodla pro thajsou masaz pro dva, stoji to asi 1950Kc druhy navrh byl vznaseni.cz jenomze to stoji 2400 na hodku, coz je dost, ale urcite by se jim to taky libilo tak kdybyste taky nevedeli, tak to jsou moje tipy, ted jeste kde to koupit aby to nebyli naky podvodnici a je to!
Odpovědět
andre: tak na thajské masáži byl bráška a nemohl si to vynachválit, prý to je úžasný....to jste vymysleli výborně!!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 letech
Pokud si nebudou neco prat, tak dame sestrence penize, ty si myslim udelaji "radost". My chteli penize, ale stejne jsme dostali hromadu kravin (a bohuzel za hromadu penez), to je pak dost lito no
Odpovědět
@regenbogen právě taky si přejeme spíše peníze, protože si chceme zrekonstruovat koupelnu..tak se jen modlím, aby nám taky nedali kraviny...za hromadu peněz..které pak budu mít uložené ve skříni..
Odpovědět
My jsme třeba dostali krom peněz a blbostí i celkem užitečný věci, např. robotický vysavač 8-) Teď se mi vdává ségra a inspirovala jsem se tady od :andreyya a přemýšlím o té thajské masáži, ale nevím, jestli se jim to bude líbit. Nevím jestli ty thajské masáže nejsou moc bolestivé :-p
Odpovědět
Profilova fotka
@marketenka S thajskou masáží jako dar bych byla opatrná, pokud nevíš, že je oba mají rádi. Já je přímo zbožňuju, ale manžel je nenávidí, navíc opravdu nejsou vhodné pro každého ze zdravotního hlediska, například při problémech s páteří. Zkus koupit nějaký jiný typ masáže - čokoládovou, medovou (ale pozor, zase ne každý má rád tohle "opatlávání" a já jsem například zjistila, že jsem alergická na med - vyhodila se mi strašná vyrážka, ale s čokoládou problém nemám), aroma masáž apod. Projdi si na internetu nabídky, pročti si, co která masáž obnáší, případně ji vyzkoušej sama ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@marketenka Ja bych obecne masaz jako darek nedavala nikomu, pokud nevim ze je ma opravdu rad. Ono veskere zazitkove darky o kterych si clovek mysli, jak je to uzasny darek a ze to obdarovany aspon vyzkousi, tak je to vzdy riziko. Ja treba doufam, ze jako svatebni dar zadne poukazy na masaze, wellnes pobyty nebo neco podobneho nedostaneme.
Odpovědět
Profilova fotka
Na thajskou masáž pro dva chodíme s přítelem, když máme nějakou oslavu. Přišla jsem na to náhodou a dala jsem nám to jako dárek k výročí a od té doby jsme "pravidelnými" návštěvníky při nějaké pěkné příležitosti. Je to při svíčkách, příjemný relax, romantika. Dají nám malé šampaňské, čokoládu ve tvaru srdce. Fakt pěkné. Stojí to 1800,- pro dva (také v Praze).
Odpovědět
No ségra vim, že masáže ráda má a určitě by to ocenila. Tak asi nejprve vyzjistím, co ten její :)
Odpovědět
Víte, co je to polštář náhradník? Tento polštář má ruku, která Vás obejme, nevrtí se, nechrápe Vám do ouška, a to se to potom spinká. Polštář má jméno Tulík. Myslím, že je to skvělý společník pro ženy, které se cítí osaměle. Parta kamarádek jsme jej zakoupily pro nevěstu, jejíž nastávající je často služebně v zahraničí.
Odpovědět
Profilova fotka
@kvetinaina Tohle je super na rozlučku, ale jako svatební dar bych byla opatrná, aby to někoho neuvedlo do rozpaků... Navíc svatební dar by měl být pro oba, ne jen pro jednoho z nich...
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud si nevíš rady, možná je lepší originálně darovat penízky. Přikládám malou ukážu, jak to jde. Ale variant je mnoho :-) A ten "dort" pak stačí obalit těma penězama :-)
Odpovědět
Tak jsem trochu sondovala a masáž bude asi dobrá volba, poptala jsem se po příbuzenstvu a setkalo se to docela s ohlasem. Teď jen nevím jakou. Určitě aby byla pro dva, ale jaký typ? Poraďíte ? :-. Peníze v nějaké netradiční formě taky dáme. Možná se je pokusíme zalít do vody a zamrazit :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj.. Já jsem dávala ségře k svatbě pobyt v Dětenicích ve středověké krčmě. Bylo to ze slevového portálu, ale stejně to bylo asi za 1700,- pro oba. Ale byli spokojení. ;o) Jinak podle mě je možná opravdu nejlepší vtipně předat peníze a je to.. Na internetu je plno nápadů, jak je složit.. :o)
Odpovědět
@marketenka ale ty rozmrznou ne? a pak to bude fuj...? :-S
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?