Svatební cesta - Turecko, Bulharsko, Portugalsko

Ahoj nevěsty (manželky). Jakou oblast byste doporučily pro svat.cestu? Uvažujeme nad Tureckem, Bulharskem nebo Portugalskem (ostrov Madeira). Máte s těmito oblastmi nějaké zkušenosti?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj. Z tech trech jsem pro Turecko. V Bulharsku jsem tedy nikdy nebyla, ale ani bych ho moc nevyhledavala. Pratele, kterí tam byli si ho nikdy moc nevychvalovali. Turecko ja krasny. Civilizovany. Je tam mnoho mist, kam je moznost jet se podivat. Pripomina mi Recko a proto se mi asi tak libi. Madeira bude taky pekna. Ale trosku bych se bala Atlantiku. Loni jsme byli v cervenci surfovat v Portugalsku 40km od LIsabonu a Atlantik studenej jako p*ase. Bez neoprenu jsem tam nevlezla a to jsem celkem otuzila. Madeira je sice na urovni Maroka, takze by to mohlo byt OK, ale radeji se na to zeptej. A pak tam asi bude taky dost foukat. No radeji se na poptej primo v CK treba. Nebo nekoho kdo na Madeire byl. I kdyz treba preferujes ne moc teply dovoleny. Mne se treba v Portugalsku libilo hodne, tim ze tam nebylo takovy vedlo. Ale treba kamaradka by tam nepachla. To zalezi....
Odpovědět
Ahoj, jsem také pro Turecko, ale záleží na rozpočtu :-) Turecko je skoro o jednou tolik dražší než Bulharsko... a Madeira je spíše o poznávání... pokud chceš relax a koupání, nebrat :-) Na podzim jsem byla na Mallorce a předčila moje očekávání! Je to tam krásné! Doporučuji!
Odpovědět
Pokud se chceš se hlavně koupat, tak madeiru ne, ta je spíš na výletování. Přístupů k vodě není tolik. Ale mně se děsně líbila, nejlepší je půjčit si tam auto a jezdit po ostrově, chodit po lavádách - to by sis musela přečíst. Já jsem spíš akční typ, moje srdce je nejlbližší Portugalsku:o)
Odpovědět
V Portugalsku se moc nevykoupete, pozor na to. Oceán je studený a fouká tam studený vítr :-( Ale jestli budete turistit, pak je Madeira nádherná! 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?