Svatební cesta trochu jinak. Poraďte místo

Profilova fotka
Ahoj, potřebuju poradit. V září plánujeme vyrazit na svatební cestu. Máme v plánu dovolenou ve stylu týden se válet u moře a odpočívat se všemi vymoženostmi hotelu a pak se přesunout do jiné části země a poznat přírodu a hory a týden chodit po horách a turistikovat. Napadla mě Francie, na turistiku Normandie ale nevím jaké místo vybrat pro válení u moře. Můžete mi případně poradit nějakou vhodnou lokalitu, případně jinou zemi?Ale preferujeme Evropu. Díky moc Eva.
Odpovědět
Profilova fotka
co Jižní Riviér? Provance? Nebo Saint Tropez ?:) Prý top tam je krásný :)
Odpovědět
Profilova fotka
No já to tam vůbec neznám :-) Ale nevím jak to udělat to přes cestovku asi nepůjde aby byl týden u moře a týden v horách kde si pak můžeš chodit kam chceš po horách a po kopcích... :-| tak jsem nějaká bezradná
Odpovědět
Ahoj, super je opravdu jižní francie - nice, antibes, st tropez ale treba nic moc. A da se to nakombinovat - alpy jsou velmi blizko, tak hodinku - hodinku a pul autem a pak je tam more, daji se delat vylety do monaka, do cannes, je to hodne variabilni. A nebo jet k atlantiku, tam jsou zase pyreneje a pak je dobry koupani v biarritzu, tam se da i surfovat, nebo super je ile d oleron nebo ile de re:)
Odpovědět
Já bych taky jela na jih- Provence je nádherná, mít auto, tak objedeš okolní města, cestou tam se zastávkou v Itálii(Benátky či Milán), zpět přes Švýcarsko a tam máš i ty hory. Jinak St, tropez je fakt o ničem, je tam jen ta policejní stanice. Nice, Cannes, Monaco super, Antibe se mi taky líbilo. A rozhodně nevynechej Port Grimaud- to je něco jako francouzske Benatky, tam se mi moc líbilo... Když budete hodně jezdit po výletech, tak můžete dojet až k Avignonu....
Odpovědět
@berev Ahoj, pokud chceš hory a moře ne moc daleko od sebe, pak taková Korsika je ideální. Taky můžu doporučit západní pobřeží Francie (i když jako moře je asi lepší Středozemní) - La Rochelle a Ile de Ré a pak sjet dolů k Pyrenejím (ale už je to trochu dál).
Odpovědět
Profilova fotka
@macangel Korsiku bych brala,chci se tam podívat už docela dlouho :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, díky za tipy, Korsiku znám moc dobře byli jsme tam 2x a moc se nám tam líbilo :-) Nakonec všechno asi bude jinak přítel říkal že je na nějakou turistiku líný :-)) že by radši odpočíval, ale 14 dní válet se někde u moře no nevim co nakonec vyberem... :-/
Odpovědět
Ahoj holky vidím, že ta píší zkušené cestovatelky :-) . můžete mi prosím poradit kam se dá jet na dovolenou koncem dubna kromě exotiky. Kde v Evropě je teplíčko. Nebo spíš aspoň trochu teplo na koupání v moři :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@pajami jeďte do Izraele. Lidi moc příjemní, je tam bezpečno (teda Tel Aviv, Jeruzalém - do Betléma nee), je tam krásně teplo a není to taková exotika. Byla jsem tam v 2010 na 3 týdny s rodinou, když jsem byla aupair a chci tam vzít i muže, protože je tam úúžasně! Na rozdíl od arabských zemí jsou mladí židé usměvaví a příjemní, jen prostě nejí vepřové. Všichni mluví anglicky. A na Nemalu je koupání boží :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@berev My jsme přemýšleli o Řecku - letět tam a půjčit si auto a chvíli cestovat a chvíli se válet u moře :-) taky nejsme vyloženě válecí lidé :-))
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?