Svatební cesta na Kanáry, máte tipy?

Ahoj holky, svatební cesta na Kanáry, máte nějaké tipy??:-)
Odpovědět
Taky bych si nechala poradit...
Odpovědět
Profilova fotka
Zkuste se zeptat @budouci_manzelka
Odpovědět
@velunta @hanulkah my jsme teď byli na Gran Canarii, náramně jsme si to užili, ale není to zrovna z nejlevnějších, my jsme připláceli dost výletů v místě (zoo + suprová zvířátková šou, ponorka, výlet na oceán za delfínama atd). Jinak konkrétně na tomhle ostrově je krásně, dobrý pláže, krásný hory, ale je to celkově docela pustej ostrov - žije to v těch turistickejch místech u pláže a městech, ale jinak trochu pustina (ale výhledy na ty hory jsou moc krásný). Do IP můžu poslat na kolik nás to vyšlo a fotky, pro představu. Výhodou je, že tam je stálé počasí, přes rok krom pár dní v zimě vůbec neprší, je tam cca 25 - 32 stupňů. Shrnula bych to tak, že jsme si to parádně užili, dovča to byla skvělá, jenom se asi už vracet nebudem, protože už jsme tam všechno viděli :-D (mluvím teď o tom jednom ostrově, na ostatních budou zase jiné krásy, které stojí za to vidět :) )
Odpovědět
Profilova fotka
My byli na tenerife a nádhera, strašně spokojení. Relax na černých plážích, ale hlavně je tam hodně věcí co dělat. Určitě doporučuji Siam Park(inzerovaný aquapark pro děti, ale byla tam většina dospěláků:), dále výlet na sever do Loro parku, byli jsme i na lodi se jet podívat na útesy, velryby a delfíny... Jak píše velunta, za výlety jsme taky dali hodně:) určitě ale kupujte od přímořských chlapců za poloviční peníze, než nabízejí v hotelu. Jinak ostrovy vede určitě Tenerife a Gran Canaria, alespon za mě:)
Odpovědět
doporučuju hotel Lopesan Baobab... nebo nějaký hotel z krásného městečka Puerto de Mogán a určitě se zajeďte podávat na bílou pláž jako z Karibiku - Amadores Caribbean Beach
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
@budouci_manzelka Můžu se zeptat s jakou cestovkou jste byli ?
Odpovědět
Profilova fotka
my pojedeme na svatebni cestu taky na kanary - na jizni cip gran canaria -. hotel Gloria Palace San Augusty. tak uz se tesim. Koupili jsme to pres Invii, ale porada to Fisher.
Odpovědět
@kobzici s fischerem :)
Odpovědět
My byli na svatební cestě na Fuerteventuře a byla to pohádka. Tip na cestovku: přes student agency s německou 1-2-fly jsme to měli o 5 tisíc na osobu levnější než s Fischerem, vyplatilo se to o dost i s cestou do Drážďan (z Prahy autem 2,5 hodky) a čtrnáctidenním parkovným. Hotel Morasol v letovisku Costa Calma doporučuju na 100%, rodinná atmosféra, moc příjemný lidi. Ostrov mimo několika turistických zón takřka liduprázdný, nádherné scenérie, ideální užít si čas jen pro sebe. Byli jsme nadšený.
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud nám to vyjde, chtěli bychom na Kanáry, ostrov Fuerteventura, hotel Meliá Gorriones ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@janneys ten je super...taky jsem tam byla na dovče :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
@budouci_manzelka Ahojky, mě by nějaké foto zajímalo :-) jestli bych mohla...ještě teda i ta cena a tak..pořád se rozhodujeme...hledám hlavně krásné moře a podmořský život :-) takže zatím skrz tohle vyhrává egypt...či levnější varianta chorvatsko, ale koukala jsem už i na kanáry...podle destinace pak délka dovči :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Holky, na svatební cesty na Kanáry jsou dokonce speciální balíčky, kde máte hodně služeb a pozorností zdarma. Podívejte se na http://www.canariatravel.cz/cs/aktivi... Jinak určitě doporučuji právě Meliá Gorriones (nádherná romantika!! :) ), nebo Gran Meliá Salinas.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my jsme byli na Fuerteventuře, hotel Oasis Dunas. Byla to nádhera!Byli jsme tam v lednu, takže na koupání to moc nebylo-jen v bazénu. Ale bylo příjemných 23 st. Kousek od hotelu jako když utne najednou končí zeleň a jsou úžasné písečné duny s krásnýma plážema s bílým pískem. Doporučuji se taky zajet podívat na safari-jezdí tam zadarmo autobus, ze kterého uvidíte celý ostrov. Kupovali jsme to v last minute za 12 tis/os od fischera
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?