Svatební cesta - jakou cestovní kancelář vybrat?

Zdravim nevesty, prosim o tip jakou ck vybrat na svatebni cestu, jsou nektere, ktere maji zvyhodneni pro novomanzele apod? Diky moc,
Odpovědět
to prece zalezi kam chcete jet ne? pokud mate nejake specialni prani v podobe vyraznejsi exotiky tak stejne budete omezeni jen malym poctem CK ktere budou takove zajezdy nabizet a tam neni problem se podivat ktera z nich vam takovou slevu da (PS: da vam ji kazda i kdyby to v letaku nemela... kdyz si o ni reknete :-) ) a nebo to nemate moc specifikovane resp. nechcete nic nedostupneho a pak nejvetsi sleva je proste si pockat az to prijde ... projet internetovy nabidky a vybrat si nejaky last-minute a druhej den odjet... takovou slevu jako za LM vam nikdo neda ani kdybyste se vzali petkrat :-)
Odpovědět
Zdravím, já osobně pokud nějak na svatební cestu pojedeme tak jen a pouze s Blue Style, mám s nimi dobré zkušenosti a to i v nestandardních situacích. Mohu jedině doporučit. Nicméně jestli mají něco pro novomanžele netuším.
Odpovědět
@broookes Chceme pravděpodobně Řecko, takže nic extra exotického :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
Profilova fotka
Slevy pro novomanžele poskytuje mnoho cestovek, některé dávají i další dárky a pozornosti jako např. květiny, ovocné mísy atd. Stačí odjet do 6 mesíců po svatbě. Zprostředkuji zájezd do různých destinací od desítek českých cestovních kanceláří - velký výběr a samozřejmě stejné ceny. Podívejte se na mé stránky, příp. napište e-mail, ráda poradím.
Odpovědět
Doporučuju Fischer - v hotelech mají lepší pokoje než např. méně známé CK a i přístup v pohodě. Blue style je taky ok. Bohužel Exim tours nás zklamal a to dost.. nejen že delegát nepřišel na 2 domluvené schůzky, ale ani to nikomu nedal vědět. Zjistili jsme to až po hodině čekání,kdy jsme mu zavolali.. Druhý den to samé.. nakonec jsme se s ním sešli poprvé 3 dny před odletem domů, kdy nám jeho služby a info o destinaci už byly k ničemu. Navíc nás obrali o den dovolené. Takže s nimi už ne ..
Odpovědět
pokud chces exotiku tak se zkus mrknout na www. zajezdy-na-klic.cz mají širokou nabídku destinaci a spoustu slev pro nevěsty :-) já jsem s nimi byla spokojená, perfektní servis, rychlá komunikace a skvělá cena :o)
Odpovědět
Profilova fotka
K tomu fischeru - já ho nedoporučuji. Letěli jsme s nimi do Turecka a byla to pro nás ta nejhorší dovolená :-( Fotky z katalogu ani trochu neodpovídaly skutečnosti....Navíc i ve sprše slaná voda bez možnosti se někde 10 dní umýt v klasické vodě (o tom nás samozřejmě nikdo neinformoval a nikde o tom zmíňka). A tak dále...celá dovolená opravdu katastrofa.. Doporučuji Blue Style nebo Alexandria.
Odpovědět
@nika_berunka tak pokud chcete do apartmánů doporuji aeolus, slovenská cestovka, super slevy...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?