Svatební cesta do Řecka či Španělska do 25tisíc za oba? máte zkušenosti?

Profilova fotka
Rádi bychom na svatební cestu ihned po svatbě (po 2.srpnu) do Řecka nebo Španělska, alespoň na 10 pobytových dní. Máme na to 25tisíc Kč. Prý se do toho v pohodě vlezem. Máte zkušenost s nějakou cestovkou a popřípadě návrh na hotel, destinaci. Díky ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
www.airstop.cz
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mám cestovní agenturu a s ohledem na Váš rozpočet mohu nabídnout Řecko letecky studio bez stravy pouze na 8 dní, Španělsko autobusem s polopenzí na 8 dní. Levnější destinace jsou ještě Bulharsko letecky a Chorvatsko. Pokud máte zájem, napište mi na e-mail, poradím a zařídím zájezd dle Vašich preferencí.
Odpovědět
@mistrrico koukni na invia tečka cz, tam najdeš úúúúúplně všechny nabídky všech kanceláří a můžeš si tam zaklikat různé požadavky, dokonce i novomanželskou slevu ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@mistrrico Myslím, si, že v tomto případě se vám určitě už vyplatí počkat na nějaký zájezd na last minute a koupit něco třeba týden předem. Pokud jste 2 a nechcete nějakou konkrétní destinaci, tak určitě něco seženete na poslední chvíli a cenově to bude určitě výhodnější než kdybyste to kupovali ted. Ale cenově je srpen nejdražší termín. Osvědčené cestovky na Řecko http://www.melissatravel.cz/ http://recko.vtt.cz/last-minute-zajezdy http://www.viamare.cz/
Odpovědět
aeolus - ale mají to spíše bez jídla. Jinak Španělsko je dražší než Řecko. Letos prý má být dost last minute do Řecka
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky, když si koupíš sama letenky ( zkus letuska.cz, azair.com nebo wueling.com) a sama ubytovaní (trivago) lze se do této částky vlézt a to vč polopenze... již druhým rokem letíme do Španělska - loni druhá půlka června za cca 20 000 kč za 2 os letec s polop, letos konec srpna letecky s polop. za cca 23 000 Kč - sezona - jen upozornění - se Španělsku - pobř costa brava jsou chladnější větry - v září se vykoupeš, ale není to na válení u moře, stejně tak v červnu - nejlepší na válení je to 7 + 8 měsíc v roce - kdyby jsi chtěla vědět víc písni s konkrétním dotazem.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
Prý nádherná dovolená - novomanželská - je v Santorini - http://www.extradovolena.com/santorin...
Odpovědět
Profilova fotka
My letime pres invii litame pres ni sis často a vzdy za super cenu 😊 letos máme Řecko kretu
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?