Svatební cesta do Bulharska

Profilova fotka
Zdravím, můj přítel chce jet na svatební cestu do Bulharska, já jsem tam ještě nikdy nebyla, ale přítel ano a prý se mu tam moc líbilo, máte někdo zkušenost s Bulharskem? Nějaké osvědčené místo?
Odpovědět
Ahoj, v loni jsme byli prvně spolu u moře v Bulharsku - Zlaté písky - hodně živo, byli jsme spokojený, pláže čistý - dlouhý, takže místo se vždycky našlo, výlet do Nesebaru - doporučuji - úžasný místo... volily jsme Bulharsko kvůli přijatelný ceně, měli jsme all inklusive a hotel Perunika předčil mé očekávání, za ty penízky super volba ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, Bulharsko je úžasná destinace, byla jsem tam dvakrát. Plusy: krátká doba letu, krásné písečné pláže, čistota, výborné jídlo, opravdu nízké ceny, příjemné penziony i hotely, přátelští lidé, bohaté možnosti výletů. Doporučuji letovisko Primorsko. V mém profilu najdete fotky, další mohu zaslat. Na mých stránkách mám v nabídce spoustu zájezdů, poradím a pohodlně zařídím nákup zájezdu od mnoha cestovních kanceláří (samozřejmě za stejné ceny). Napište mi (kontakt na mých stránkách).
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Bulharsko je levná destinace, skvělé jídlo, písečné pláže, příjemní lidé, osobně jsem tam strávila předsvatební cestu a předtím ještě dvakrát. Letovisko Primorsko - navíc místní se hodně přizpůsobili turistům, takže se domluvíte česky. Přikládám pár fotek: Napište, zašlu Vám nezávaznou nabídku zájezdů.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
Bulharsko je podle mě snad nej destinace na dovolenou :) Miluji ho :) Byla jsem tam 6x - Primorsko, Nessebar 2x, Sunny Beach 2x, Zlaté písky + během pobytu ve vyjmenovaných destinacích jsem navštívila i Sozopol, Kiten, St.Vlas. Slunečné pobřeží a Zlaté písky dost živo, tak jde o to jestli máte rádi živější místa nebo klid. Za mě osobně nejlepší Nessebar a jižní část Sunny Beach. Je tam levno a lidé jsou přátelští, nemusíte se bát cestovat po zemi na vlastní pěst a více méně se domluvíte česky i s místními "domorodci" :) S přítelem jsme si udělali výlet do kopců do nějaké vesnice a bavili jsme se tam s místními, bavili se o koních a od jedné paní jsme koupili bedýnku jahod. Prostě fakt bezva dovča :) Také tam chceme na svatební cestu. Buď Bulharsko nebo autem turistika po Černé hoře :-) Každopádně i když jsem navštívila jiné země (např. Španělsko, Tunis, Turecko apod.), tak prostě Bulharsko je pro mě top 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
07.08.16 jsme se ze svatební cesty z Primorska vrátili. Bylo to super, přesně jak píši ostatní.....a nechali jsme si tam udělat retro fotky..doporučuji, skvělá památka :-D 8-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?