Svatební cesta do 50 tisíc?

Ahoj můžete doporučit něco kam se oba podíváme cca do 50 tis? Nechceme nic přes cestovku. Je reálné se dostat mimo Evropu pro dva někam takhle dál se vším ubytovani, letenka, jidlo? Děkuji
Odpovědět
My byli na Kapverdach za cca tusim 55 tisic? ale na vic jak tyden, ale s cestovkou teda....bez cestovky bych jela asi do vietnamu.
Odpovědět
Profilova fotka
Nás vyšlo Bali na 35000/os. úplně se vším na 14 dní. Projeli jsme celý ostrov. Takže určitě exotika jde, ale musíte si všechno zařídit sami a dobře to proorganizovat.
Odpovědět
@luckadob My jsme byli nadšení z Kapverd (ostrov Sal), letí se tam jen 6,5h a dali jsme na 11 dní asi 28/os. all inclusive. Dají se tam dělat i vylety. Byl tam s námi i pár, který tam byl na svatební cestě, měli to tedy kratší, na 7 dní.
Odpovědět
@veronika_8_6_2018 Kapverdy nas moc nelakaji, nevime co by jsme tam delali:)) mame radi neco poznavat ne se valet:) ale ty Bali nejsou spatny napad:))
Odpovědět
Taky doporučuju Vietnam. Byli jsme na svatební cestě na 14dni na vlastní pěst. Letenky cca 30tis pro oba a pak tam už je velmi levně. Jídlo levnější než u nás, doprava taky, ubytování v Homestay za pár korun.
Odpovědět
@emendem a muzu se zeptat jaky tam jsou naklady na ubytko a jidlo? Jak se to cca pohybuje? Moc dekuji
Odpovědět
Teď jsem viděla akci na letenky do Vietnamu pod 20 tisíc za oba, takže Vietnam by určitě šel!:)
Odpovědět
Profilova fotka
Bali, Zanzibar, Srí Lanka i Thajsko by se dalo zvládnout
Odpovědět
Profilova fotka
My uvažujem o ostrově La Gomera na Kanárskych ostrovech. Nádhera... Chtěli jsme exotiku, koukali na Mauricius, ale 100tis se nám zdálo šíleně moc. A, bohužel, hotel, do kterého jsme chtěli, vycházel levněji přes cestovku než na vlastní pěst :-| Manžel taky touží po Oia na Santorini, ale na můj vkus je tam málo zeleně a podle mě daleko víc turistů. Tak uvidíme, kam nakonec půjdem
Odpovědět
@rencik_a Jj taky si hraju s myslenkou Kanary nebo Madeira. Ta Madeira by byla pro nas nejlepsi volba ale letenka okolo 8 tis. a za ty penize si rikam ze bych se mohla podivat i na zajimavejsi mista😄 spis uvidime az bude po svatbe, kolik se nam vrati a podle toho neco vybereme😂 taky je mozny ze nepojedeme nikam ze😂
Odpovědět
Profilova fotka
@luckadob Pokud nehledate zadny luxus, ale normalni cisty pokoj pro 2 se socialkou, tak 300korun za noc. Booking.com nebo agoda.com. Stravovali jsme se v poulicnich bistrech, kde jidlo bylo cerstvejsi, nez v restauracich a porce vysla v prepoctu na 50 korun.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?