Romantické místo

Profilova fotka
Můžete mi doporučit nějaké místo, kam by jsme mohli na víkend? Od muže z práce nám chtějí koupit nějaký romantický, wellness víkend, máte nějakou zkušenost??? kde se Vám líbílo? předem děkuji! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Svatá Kateřina je to na samotě a kvalitní služby.
Odpovědět
Profilova fotka
Svata Katerina je super. Ja tam byla s mamkou na 5 dni a je to neskutecny relax. Urcite tedy doporucuji
Odpovědět
Profilova fotka
ještě mne napadá Vinařství u Kapličky - moc dobře vaří a krásné prostředí
Odpovědět
Profilova fotka
Sv.katerina, hotel troyer v beskydech, aquapark pasohlavky nebo rakouske lazne Laa. Mist je spousta, je otazka odkud jste a jak moc daleko chcete jet :-) protoze obecne nejsou spatne marianske lazne, kutna hora nebo treba zamek Loučeň. A pak treba z jiznich cech je nadherny cesky krumlov.
Odpovědět
hotel Romantick Třeboň nebo hotel Romantick Český Krumlov. Hotel V nebi, Příchovice (Jizerské hory) - 13.8. znovu otevírají, dostavovali. Mají skvělé ohlasy. Je to tam super!
Odpovědět
Profilova fotka
Wellness Rezidence Hotel **** - Nové Hrady. Byla jsem tam dvakrát, jednou na svatební cestě a podruhé na výročí a bylo to tam naprosto báječné!!! Jak hotel, zařízení, wellness, tak Nové Hrady jako město a okolí. prostě super!!! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Souhlasím s Wellness Hotel Rezidence na náměstí v Nových Hradech - perfektní wellness, jídlo, prostředí - z vlastní zkušenosti mohu doporučit. České lázně jako např. Mariánské, Karlovy Vary mají speciální wellness pobyty. Pokud hledáte stylové prostředí, tak doporučuji Lázně Mšené nebo Bohdaneč. V nabídce mám mnoho různých relaxačních pobytů v různých koutech České republiky, napište mi na mail, ráda poradím a pohodlně vyřídím.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?