Portugalsko, byly jste tam na líbánkách?

Profilova fotka
Holky prosím, byla jste některá na líbánkách v Portugalsku? Kde? :)
Odpovědět
Profilova fotka
@rainbow_x my ;-) Algarve - Albufeira, Hotel Auramar. Pár fotek mam v jednom ze svých alb. Klidně se ptej co tě zajímá, pro mě to byla jedna z nejlepších dovolených, na kterých jsme byli :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@avano Jéééé, super! :) Cestovali jste? my bychom chtěli spíš akčnější dovolenou.. :-DJdu kouknout na fotky!
Odpovědět
Profilova fotka
@rainbow_x cestovali a za ten týden jsme nestihli všechno, co jsme si naplánovali :-| byli jsme na býčích zápasech, pak jeden den v Lisabonu, další den na solných polích a v přírodním parku Formosa. Dost jsme chodili po okolí, hlavně ráno, když byl odliv jsme se dostali do skal, který byly odpoledne zaplavený. Ještě jsme chtěli na Gibraltar a na západní pobřeží a na lov žraloků (to nám zrušili kvůli rozbouřenýmu oceánu), ale už jsme to nestíhali, proto bysme se tam chtěli ještě vrátit ;-) jinak vřele doporučuju výlety přes místní cestovky, v Lisabonu jsme byli za 30 EURo pro dvě osoby a stejný zájezd nabízela Firo za 50 EURo za osobu!!!
Odpovědět
Profilova fotka
To je bomba! :) My bychom chtěli aspoň na 10 dní, právě abychom všechno stihli, nebo aspoň část z toho, co naplánujeme:) a taky ani nechceme spát na jednom hotelu, ale procestovat více míst..Přítel je takový dobrodruh! :) Do teď se mi tam moc nechtělo, ale teď? Nemůžu se dočkat! Musím Tě doma pochválit :) :)
Odpovědět
Profilova fotka
@rainbow_x moje kolegyně projela s manželem Portugalsko na motorce a taky byli spokojení;-)
Odpovědět
Profilova fotka
To my spíš tedy autem (půjčeným) , ale stejně to musí být paráda.. Mockrát děkuju za info! :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?