Mauricius

Ahoj , zajímá mě, jestli mi můžete doporučit nějaký hotel kde jste byli :-) Chceme tam jet v září. Ráda bych si o tom s někým pokecala :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@nkusska1 Hotelů znám několik. Pro září jsou ideální hotely na severu a na západní pobřeží nebo pak pod horou Le Morne - to je to nejhezčí místo na ostrově (problém nejdražší hotely). Taky jsou moc hezké hotely na jihu. Záleží co hledáte a v jaké cenové relaci. Jiný hotel je vhodný pro golfisty, jiný je vhodný pro mladou akční dvojici a jiný pro rodinu. Na Mauriciu jsou hotely malé i velké. Osobně preferuji ty co mají nějaké kouzlo. Klidně zavolejte 737336535.
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme byli na dovolené v Blue Bay - hotel blue lagoon, je to 3* hotel, mají tam ale i lepší pokoje, my měli standard. Jídlo, servis, čisto prostě pohádka a přišlo nám,že máme nejkrásnější pláž... Le Morne bomba - ale to je cenově jinde...
Odpovědět
@mynije díky, jdu na to mrknout :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@nkusska1 jdi, já se na to koukám už půl roku, co jsme zpět... teď se jen těšit na líbánky v zimě :) je to ráj na zemi!!!
Odpovědět
@mynije no ještě mě lákají maledivy, tak uvidíme co nakonec vybereme :-) A s kým jste prosím tě jeli ? My chceme nějakej last a klidně s německou ck..
Odpovědět
Profilova fotka
JJ my taky honeymoon Maledivy vs. Seychely... uvidíme.. Jeli jsme 31.12. s It´s Billa .. zájezd jsme koupili tady: http://www.last-minute-centrum.cz/ a letěli jsme z Vídně přes Mnichov , letos nám doufám vyberou taky skvělou dovolenou!!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?