Maďarsko wellness

Profilova fotka
Ahoj, dostali jsme od bráchy wellnes víkend v Budapešti..(konkrétně hotel Stacio.. http://airporthotelstacio.hu/hu/) a mám tak trochu obavu, že se tam ani nenajímé, protože se nedomluvíme :-o :-S Maďarština ani Němčina fakt nehrozí :-D, angličtině bych rozumněla aspoň v jídlním lístku :-D, tak bychom aspoň hlady neumřeli :-D. Byl tam někdo z vás a jak jste se domluvili???
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky já tam sice nebyla, ale ráda bych. A co jsem tak slyšela, tak se tam domluvíš i bez jazyka ;) Já bych se toho nebála ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my byli v Hevízu a v pohodě jsme se domluvili. Myslím, že jsou dostačující i základní slovíčka nebo fráze, takže bych se nebála ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@vladka_b myslíš anglicky?
Odpovědět
@vladka_b My jedeme týden po svatbě také do Hevízu, tchánovci tam byli a moc si to chválili, tak se moc těšíme :)
Odpovědět
Profilova fotka
@bobo1 muj bracha jezdil do Madarska do lazni, uz nevim kam, nicmene umi jen cesky a domluvil se ;) sice tedy pry rukama nohama, ale vzdycky mu v tom resortu dali to co chtel, popripade vymenili (od pokoje, ztracenyho klice, zabouchnutych dveri az po jidla a drinky). Tak se neboj, smele do toho a uzijte si dovolenou ;)
Odpovědět
my byli na svatební cestě v Hevízu, personál hotelu uměl anglicky slušně, všude byly i nápisy v němčině a ruštině, češtinu a slovenštinu moc nevedli.....měli jsme all inclusive a tak jsme si říkali jen o nápoje ( pivo a víno), běžné nealko bylo k dispozici...jen je legrace, když člověk vyrazí i mimo lázeňské město a potřebuje vyzkoumat třeba turistické rozcestníky
Odpovědět
Profilova fotka
@marciik @vladka_b @mejzy85 @kockamita holky děkuju :-) já z toho právě nemám moc dobrý pocit :-p máme to jen se snídaněmi a neomezený wellness a fitnes, jsme si říkali, že to zkusíme nějak vyměnit :-D ale zas na druhou stranu taky říkám, že sami od sebe bychom tam nejeli, tak proč to nezkusit :-) tak jste mě trochu uklidnili :-N
Odpovědět
Profilova fotka
Jj,anglicky. Muzu se zeptat do jakeho hotelu jedete?
Odpovědět
V Budapešti sa dohovoríte anglicky. V Hevizu to bolo s anglictinou horšie a najlepšie to bolo v Sarvaru, kde hovorili i česky.
Odpovědět
Profilova fotka
@vladka_b hotel Stacio.. http://airporthotelstacio.hu/hu/
Odpovědět
Profilova fotka
@jaenik Heviz se mi celkem jako mesto libilo,byli jsme tam pred Vanoci,takze tam bylo celkem i zivo. Jen z hotelu a Madaru jsme byli celkem zklamani.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?