Kam za exotikou v listopadu?

Profilova fotka
Poradte prosim, kde je slunecno, teplo a pokud mozno bez destove sezony:)
Odpovědět
Profilova fotka
No ono nezáleží jen na tom, jak tam je, ale i co si představuješ za dovču, jestli odpočinek nebo rušnější místo. My hceme jet v prosinci. Uvažujem o Egyptě, Thajsku a Brazílii. Těď otázka co vyhraje, jestli otázka peněz nebo přání:-) Nejraději bychm Thajsko, byla tam minulý rok teta ze strejdou a moc se jim tam líbilo, jen si trochu zoufali na hlasitou hudbu a hodně lidí. To je ale přesně to co baví nás. Rádi bychom i přímo do Bangkoku a pořádně zapařit. Egypt je sice relat.levnej, ale bojíme se abychom se nenudili. I když pyramidy mě také lákají...Ale kolem hotelů prý většinou nic není. A pak také, co když mě manžel pak vymění za velblouda.-) Tu Brazílii zas moc nechcem, protože nám příjde barbarské tam jet a nevidět karneval v Riu a ten je tusím někdy v září. Ale zase jsme na tu Brazílii našli supr zájezd na slevomatu po 33 plážích Brazílie za 38000 Kč/os, což si myslím, že je supr, když vezmu kolik stojí jen letenka. Sama netuším co vyhraje, jen vím, že určitě nechceme nějaké romantické Seysely, Maledivy apod, ale pokud chceš klídek, potápění a pohodu určitě je to také supr místo. Také bych se tam jednou ráda podívala, ale až budeme starší a budeme vyhledávat jenom klid.
Odpovědět
Profilova fotka
Chceme romantiku, krasne plaze, koraly, potapeni, ale i vylety, prochazky, neco zajmaveho k videni. Libi se nam mauricius, kde je misto pro dobrodruzstvi i odpocinek, ale pry tam v listopadu prsi:( jinak dekuji za odpoved:)
Odpovědět
na mauriciu v listopadu neprší, byla jsem tam 3 týdny a nepršelo ani jednou
Odpovědět
@mianna My byli v Thajsku a bylo to super, počasí ideální, zapršelo jen občas, spíš večer - vypršelo se třeba hodinku a zase fajn. Kdybys chtěla poradit víc, klidně napiš do IP a ptej se, ráda poradím. Můžu poslat i fotky. Byla to naše první exotika a bylo to super, byli jsme i na místech, kde nebylo moc lidí. Projeli jsme více míst - ostrovů, byli i v Bangoku. Dešťová sezona už tam končí v té době, sezona začíná spíš v prosinci/lednu, ale to už je tam pak hodně lidí. S tou romantikou jsme to měli stejně, proto vyhrálo Thajsko. Ještě nás lákala Malajsie, ale vzhledem k naší první cestě mimo Evropu jsme chtěli volit něco poklidnějšího.
Odpovědět
@katandel Cena za Brazílii není nějak výhodná ( na to , že je to na slevomatu) seženeš mnohem levněji u CK. A karneval bývá v únoru.
Odpovědět
@mianna Když tak koukám na Vaši diskuzi a chtěla bys nějaké romantické místo na dovolenou, tak z vlastní zkušenosti mám takové porovnání: Maledivy - romantické malé ostrůvky s bílými plážemi a nic kolem,; Réunion - ostrov plný kráterů na poznávání, ne koupání; Mauricius: romantické pláže, možnost několika výletů na ostrově; Seychely: nádherné zelené ostrovy s národními parky a překrásnými plážemi, možnost treků, výletů, šnorchlování, zapůjčení kol a vlastní cestování po ostrovech nebo si můžeš zakoupit i týdenní pobyt na lodi, že obeplouváš několik ostrovů a každý den strávíš na některém z nich aktivitami. Koukni na CK Arcadia Air, jsou tam velmi pěkné ceny. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mile nevesty, dekuju vam za tipy:) na arkadia air se mrknu, seychely by se nam taky libily, ale jaou drazsi, hlavne na miste. Luuuciee a kde jsi prosim byla konkretne? Co doporucujes z hlediska tepla, krasy a vyletu? Uvazujeme nad Grand gaube a Grand Baie.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?