Kam utéct na na "minilíbánky" hned po svatbě v dubnu?

Profilova fotka
Ahoj, planujeme libanky na Islandu, ale to si budeme muset pockat az do leta. Chteli bysme ale hned po svatbe aspon na par dni (max 5) nekam odjed - idealne aby to nebylo daleko, dalo se tam dojet / doletet primo z Prahy, bylo tam teplo (aspon 25°C) a nezruinovalo nas to jeste pred pravymi libankymi .... mate nekdo nejaky tip?
Odpovědět
sry ale v dubnu muze byt 25 i v cesku a zaroven nemusi byt ani ve stredomori. netusim ani co je pro tebe nezruinovalo... proc proste jednoduse nepockate do svatby a tak tyden pred svatbou se na zaklade pocasi v jednotlivych castech sveta nepodivate po last minutech a nejaky si nezarezervujete?! v dubnu ti nikdo nezaruci dobre pocasi pokud nepoletis do afriky ale to uz zase bude trochu draha sranda takze tezko se tady dozvis nejakou odpoved... rozhodne ne driv jak 14 dni pred svatbou... tim spis ze cenove to ted bude o dost drazsi nez si dva dny pred odletem booknout dovolenou na last minute
Odpovědět
já osobě bych vybrala nějaký welness víkend:) S přítelem neplánujeme líbánky jako takové (pragmaticky řečeno z fin. důvodu) ale rádi bychom jen na nějaký welness, masáž, kosmetika vířivka prostě víkend jen pro nás:)
Odpovědět
Profilova fotka
Také bych brala welness víkend, nebo Paříž či Řím. Když jsme byli s přítelem v té Paříži, byla to pohádka..A to jsme neměli líbánky..:) Je tam krásně! Doporučuju. Piknik pod eiffelkou..Romantické procházky, věšení zámečku..nepopsatelný! :)
Odpovědět
Profilova fotka
Podle mě by na tuhle dobu šly sehnat za dobrou cenu letenky, ať už do nějakého romantického města (Paříž, Řím, Benátky...), nebo třeba i za teplem - tou dobou bývají často výhodné letenky na Mallorcu, Kanárské ostrovy apod. To už se pak vyplatí letět i na pár dní... A hotely tou dobou taky budou za dobrou cenu...
Odpovědět
Profilova fotka
@mahaena Pro daný termín je ideální co se týče počasí Jordánsko. Jsou dvě varianty Rudé moře nebo Mrtvé moře - to jsou spíše lázně. Není to příliš daleko a je tam co podnikat. Můžete se u Rudého moře potápět nebo se vydat na památky - hlavní je Petra.
Odpovědět
Profilova fotka
Diky holky, premyslime o te Parizi, ta by mohla byt krasna i v desti :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?