Kam plánujete svatební cestu?

Kam plánujete svatební cestu a kdy, hned po svatbě?
Odpovědět
Jelikož jsem učitelka a svatba je první sobotu v září, takže buď bude předsvatební cesta (asi nějaký řecký ostrov) nebo jen nějaký víkend po svatbě, ale v září třeba týden volna je nereálný. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My plánujeme Indii a Nepál, poznávačku, až teď začátkem dubna. Tyhle cesty se jezdí buď na podzim nebo na jaře a na podzim bývá spousta lidí,tak jsme to nechali na jaro. Nemyslím si,že se na svatební cestu musí hned po svatbě,užijeme si to i tak a už se moc těšíme :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My planujeme Dubaj a Oman. Stastna nevesto, Indie a Nepal je muj sen, ale obavam se, ze tam budouciho nedostanu...
Odpovědět
Provence, hned po svatbě!
Odpovědět
Profilova fotka
Puvodne jsme nechteli zadnou, nejsme zrovna cestovatele... ale protoze jsme posledni rok propadli kvalitnim rumum, tak na podzim vyrazime do Londyna na festival rumu a pojmeme to jako posvatebni cestu :-) vetsina lidi, kterym jsme to rekli, nas ma za magory, ale co uz.. je to prece nase svatebni cesta 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
doufám, že něco ušetříme na velké prázdniny, po svatbě budeme penízky dávat na pračku, a jiné vymoženosti. :-D Ráda bych někam vyrazila po Česku na nějakou aktivní dovču, tour the zámek, hrad, muzeum....ale nějaký to lenošení nelze vynechat ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?