Kam na prodloužený víkend :-)?

Máte tip na nějaký pěkný penzionek, kam bychom mohli jen na víkendovou svatební cestu? Ideálně tam, kde je v okolí krásná příroda :-). Děkuju
Odpovědět
Chata Orbea v Jeseníkách :-) Milí lidé, perfektní domácí jídlo a bezkonkurenční příroda okolo, že vás bude mrzet, že tam nejste na dýl :-)
Odpovědět
Záleží kolik na to máte penízek :-), my byli v Resortu svatá Kateřina
Odpovědět
Penzion Marie, Žumberk u Nových Hradů - kouzlo Novohradských hor a výtečné pivko (i jídlo), Na Stodolci v Dolní Chřibské - krásné výhledy Českého Švýcarska a neskutečná domácí kuchyně (zdejší palačinky s borůvkama a domácí smetanou - boziii), U klášterní zahrdy v Bechyni - údolí Lužnice, soutok s Vltavou, zámek v Kolodějích a krásný modrý pokoj - naše vyzkoušené a máme jich víc :-)
Odpovědět
Profilova fotka
hezký den, já už delší dobu plánuji jet sem: http://www.motorestcertovyskaly.cz/in... ubytování je asi taková klasika, ale ta příroda okolo je unikátní. Jsou to čertovy skály na Valašsku. Případně Hotel Beskydy na Visalajích, pokud máte rádi něco luxusnějšího, ale ne moc drahého, chata Visalajka, pokud máte rádi dřevěnou menší chaloupku. :o) Nebo Rejvíz v Jeseníkách, tam jsou zase rašeliniště, taky je to tam moc pěkné :o) Jinak my jsme byli na sv. cestě v lázních Poděbrady, taky super.
Odpovědět
@kuliseks Ta vypadá opravdu nádherně! A navíc Jeseníky mám moc ráda :-). Moc děkuju za tip, dost možná ho využijeme.
Odpovědět
@luj89 Majitele znám už od dětství, měl dřív penzion jiný, až na vršku toho kopce:-)Tenhle je pár let nový. Vím, že je pan Dědic poctivý a k lidem je tam přístup opravdu bezkonkurenční:-) Jeseníky jsou krásné celé, to je pravda. Tak ať se vám líbí, ať pojedete kamkoli. Ono všechny naše hory jsou super..jen to bohužel spousta lidí neví a myslí si, že se musí jezdit jen mimo republiku, aby byla krásná příroda:-) Ale tak aspoň to příroda vydrží dýl..bez lidí:-)
Odpovědět
@kuliseks Moc děkuju za přání :-). Já právě od dětství trávím letní dovolené v ČR, nejčastěji v kempu pod stanem, občas v chatce. Je pravda, že v rozhovorech se známými na tohle téma se pak člověk moc nechytá, ale co :-). Válet se 14 dní u moře a pařit se ve vedru je moje noční můra :-D. Přijde mi, že lidi jezdí na zahraniční dovolené jen proto, aby se pak mohli v ČR chlubit kde všude byli. U nás je prostě nádherně :-).
Odpovědět
Profilova fotka
http://www.restaurace-tolstejn.cz/cs/...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Ahojte :) rada by som aj ja prispela svojim tipom na predlženy vikend. Po svadbe nam casovo s manzelom nevydala poriadna svadobna cesta, tak sme sa rozhodli spravit si predlzeny vikend...aby sme hned po svadbe nevleteli do kazdodenneho stereotypu a ešte si trochu užili euforiu zo svadby :) Vybrali sme si wellness vikend v Brne, hotel International, chceli sme niečo oslavne vo všlkom style a stalo to za to!! Hotelova izba bola perfektna, jedlo vynikajuce a romanticke chvilke sme si predlzovali vo wellnesku :D Priznám sa, na vyletiky do okolia vela casu nebolo :D ale zašli sme na priehradu a spravili sme si mensiu prechadzku do marianskeho udolia (snad som nepoplietla nazov) a bolo to naozaj krasne :) :)
Odpovědět
České Švýcarsko-penzion Kamzík,Adršpassko-penzion Praha v Broumove.Novohradske hory-nadherne je Tercino udoli.Morava-Jedovnice.Mist je vsude kolem plno krasnych.
Odpovědět
ideální a romantické mi přijde třeba toto - hotel zámek Hrubá Skála, Český ráj :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
Profilova fotka
Na procházky krásnou přírodou doporučuji Šumavu, osvědčený hotel prvotřídními službami je Orea hotel Špičák u Železné Rudy s překrásným výhledem na horu Velký Javor nebo Beskydy, kde se můžete ubytovat např. v hotelu Čeladenka v Čeladné. Napište mi, ráda Vám zašlu nabídku zájezdů přesně podle Vašich představ.
Odpovědět
Článek se načítá
Všemi deseti doporučuji apartmán Krakonošova dílna ve Špindlu, výletních tras tam vede spousta
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?