Jizni ci zapani Cech

Profilova fotka
Radi bychom si uzili mimi libanky v Cr, mate prosim nekdo doporuceni na nejake hezke misto?
Odpovědět
Profilova fotka
@zuste87 Ted jsme s kamaradkou travili vikend na Trebonsku a je tam fantasticky, s moznosti navstevy Rakouska. Jde o to, co chcete. Prirodu, mesto, pamatky nebo valeni se u vody? Nadherna je treba Palava na Morave, ale muzu doporucit i Sumavu, konkretne Zadov a okoli. Krasne je v te nasi kotline uplne vsude :)
Odpovědět
Profilova fotka
Jižní a západní Čechy jsou jistota, chceš-li konkrétní tip, byla by třeba specifikace, co máte rádi, co byste během líbánek rádi viděli a zažili.
Odpovědět
Profilova fotka
dekuju obema, radi bychom nekde v prirode, o Trebonsku take premyslim. Mame svabu kousek od Klatov a po svatbe bychom najak radi odjeli na 2 noci, ale ne moc daleko protoze ve stredu uz zas potrebujeme byt v Praze
Odpovědět
Profilova fotka
@zuste87 No tak Trebon, Pisecko, Prachatice... Hezky je to fakt vsude. A pokud je to jen na dve noci, tak toho stejne moc nezvladnete a ani maly mesto jako Prachatice nebo Trebon se vam neomrzi.
Odpovědět
Profilova fotka
@zuste87 Za sebe muzu doporucit treba ubytovani v Benešovském mlýně u obce Heřmaň. Do Písku je to kousek, do lesa taky. Je to hned u řeky, blízko ke značeným stezkám. A cenove je to velice sympaticky. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@amazonkaaa dekuju moc, podivam se na to 😊
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?