Exotika za 30 tis.

Ahoj nevesty, myslite, ze je realne v rijnu/listopadu koupit zajezd do Dominikany nebo na ostrov Isla Margharita za 30 tis. na osobu? Momentalne jsou ceny vic nez premrsteny 😕 a my bychom se radi podivali za exotikou. Kapverdy a Kanary jsou sice levny ale tam me to fakt nelaka.
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud nejste narocny tak levnejsi hotely v punta cana na osobu od 25tis... Na expedia bez problemu :)
Odpovědět
Hotel v Punta Cana skrze agodu, expedii apod. cca 10 tis. za 12 nocí (pokud chceš i bazén, aby to bylo u pláže apod.) Letenky do Karibiku jsou v akcích pořád, za deset tisíc není z Prahy problém. Takže nevidím problém. Na zájezdu samozřejmě zaplatíš marži cestovce navíc.
Odpovědět
Profilova fotka
Ja tu cenu od 25 myslela i s letenkou jen pro upresneni :)
Odpovědět
A co pro vás znamená exotika? Dominikánská rep. = exotika? Co od dovolené očekáváte?
Odpovědět
Ano mám na mysli Dominikánskou republiku, Isla Margharita apod. Je to napsané v příspěvku :)
Odpovědět
Byli jsme v Dominikáně loni na svatební cestě na konci září. Byla to pohádka a cena přes cestovku se vším všudy byla těsně pod 30 tis. na osobu. Takže to určitě sehnat jde. ;-) Ubytování je tam "za pár korun", ale s letenkou je to už horší. Zvažovali jsme, že příště tam vyrazíme na vlastní pěst....no uvidíme. ;-)
Odpovědět
A jaké počasí tam bylo v září? Všichni nás straší, že do října jsou tam hurikány.
Odpovědět
@monastiri Počasí bylo v pohodě. Nějaká větší bouře (na moři) byla před naším příjezdem (potvrdila delegátka), protože ve vodě plavala "tráva". :-| To bylo jediné mínus. Ale neustále chodili po pláži zaměstnanci hotelů a vše každý den likvidovali, aby byly pláže co nejčistší. Po pár dnech se moře, ale vyčistilo. Pak nám sprchlo jednou brzy po ránu a asi jednou přes den, ale byla to vždy otázka tak max. 10 minut a bylo po všem. Takže nás to vůbec v ničem neomezilo. Jinak bylo samozřejmě celou dobu i tak vedro jako blázen. :-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?