Dovolená v Turecku nebo Kypr ?!

Jaké mate dojmy a zkušenosti z Turecka ?! A co Kypr - Protaras ?!
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, Turecko je v dnesni dobe tzv. Hodne legrace za malo penez. Byla jsem pred rokem a sama. Ctyrhvezdickovy hotel s all incluzive me akomodoval perfektne. Vyuzila jsem turecke lazne, kazdy den posilovna a sauna. Jidlo v turecku je ok. Kdybych jedla sladke, tak jsem v sedmem nebi, neb zmrzliny, dorty a sladkosti z medu a listoveho testa jsou jejich specialita. Jako blondata zenska jsem mimo hotelovy komplex nechodila. Vic si na me trofali prodavaci a mistni mladici. Hadam, ze ve dvou to muze byt fajn dovolena s vylety a poznavanim okoli. Byla jsem v Antalya. Popravde mam radsi Recko, ale je to cenove narocnejsi. Zalezi na vkusu a co od dovolene chces.
Odpovědět
Ahoj. Na Kypru jsem nebyla, ale v Turecku se mi líbilo. Jídlo se teda rychle přejedlo a všudy přítomné přeslazené dezerty byly brutální, ale jinak si nemůžu stěžovat. Na návštěvu mešity mi zapůjčili hábit a od místního turka jsem tam dostala ten jejich růženec jako dárek. Jediný na co bych asi upozornila jsou nabízené výlety. Cestovka Ti to vždy zprostředkuje tak za dvojnásobek ceny (někdy i víc), než když sama zajdeš do turecké agentury a výlet koupíš přímo tam. Ještě si s Tebou u toho dají turecký čaj a na smluvený termín Tě vyzvednou v hotelu (doporučuji). Jediné, že nemáš český výklad, ale angličtina myslím celkem stačí. A mají to vymakané až tak, že v určité dny v týdnu jezdí určité národnosti turistů. Dají se tak ušetřit nemalé peníze. :-) Jo a ještě jedno varování. Do Turecka jezdí veliké množství Rusů a ti umí dělat hodně velký bordel.... :-( a Turci než angličtinu ovládají ruštinu. Když promluvíš rusky, tak se sesypou jako vosy, ale angličtině moc nerozuměj.
Odpovědět
Profilova fotka
Byla jsem na Kypru i v Turecku a oboje je fajn, Jen počítej, že tam je v létě dost vedro a na Kypru dokonce v srpnu místní z měst utíkají k moři a kolikrát mají "omezenější" městský provoz.
Odpovědět
Profilova fotka
Byla jsem v Turecku i na Kypru..oboji mohu doporusit :-) Zalezi,co od toho ocekavas. Za me vyhrava ale jasne Turecko s neuveritelnym mnozstvim pamatek a vyletu za nimi ;-) Kypr je trosku vic valeci u more :-D
Odpovědět
Profilova fotka
My se vrátili ze svatebky před 14 dny z Kypru, můžu jen a jen doporučit - Jižní Kypr!! Super dlouhé promenády podél pobřeží.
Odpovědět
Profilova fotka
Záleží, co od dovolené očekáváte. V Turecku je mnoho zajímavých míst a památek plus samozřejmě moře, Kypr je vhodný spíše pro relax na dlouhých písečných plážích. Napište mi Vaše požadavky na mail a já Vám zašlu nabídku zájezdů. Vybírat můžete i na mých stránkách (níže uvedené). Těším se na Vaše poptávky!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 letech
Doporučuji Turecko Fethiye with https://fethiyetours.com/
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?